Granskning

Gruppledare(SD) - New World Order använder chemitrails för att minska befolkningen

Under Söndagen kunde IRM avslöja att en SD-politiker från Örnsköldsvik spridit mängder med rasistiska och våldsbejakande kommentarer med sitt FB-konto, något som knappast kunnat gått lokalföreningen förbi. Men hur kan något sådant då få fortgå i ett parti där man påstår sig ha nolltolerans mot rasism? En bra början är ju om gruppledare i samma avdelning är antisemit och konspirationsteoretiker. 

När vi under gårdagen gick vidare i vår granskning av SD Örnsköldsvik och tittade närmre på gruppledare Ronny Edlund föll en hel del bitar på plats. Edlund har nämligen under en längre tid intresserat sig för ”The new world order”, hur judarna styr världen, ”chemitrails” och om verkligen USA landat på månen.

Chemitrails

Skeptisk till månlandningen

Ronny Edlund judar har makten

IRM har under morgonen försökt nå Edlund för en kommentar, men utan framgång och vi kommer såklart fortsätta försöka under dagen. Edlund har en rejäl fascination för konspirationsteorier gällande allt från att Mona Sahlin skulle vara inblandad i Estonias sänkning till att 9/11 var en ”fals flag” operation:

911 konspiration estonia falseflag fler sköt på Utöya vilddjurets märke

Edlund är även ett stort Putinfan och han kallar honom för sin ”vän”:

min vän putin vet vilka som styr min vän putin

IRM kommer såklart återkomma med en ny artikel om Edlund bestämmer sig för att ge en kommentar. Bilderna är fria att använda med credd till interasistmen.se

Tills dess kan ni njuta av de förslag Edlund och Sverigedemokraterna Örnsköldsvik har:

del1

Övriga dumpar:

911 konspiration antisemitim Chemitrails 3 evil illuminati Gaddafi en folkets vän Mamons dyrkare månen


Stötta vår verksamhet
  • 1.1K
    Delningar