Granskning

Hotell bombhotat efter att Sverigedemokraterna uppmanat sina fotsoldater till bojkott

Just nu har polisen rykt ut till Hotell Gustav Fröding i Karlstad efter att de vid lunchtid mottagit ett bombhot. Under gårdagen har det i Expressen avslöjats att hotellet avbokat den artist som uttryckt sina sympatier för Sverigedemokraterna och spelat på deras festival under helgen. Vi har också under dagen kunnat läsa hur riksdagsledamöterna Kent Ekeroth och Mattias Karlsson manat till bojkott av hotellet. 

Från Polisen.se:

gfhdjgjhgj

I Expressenartikeln påstår artisten Peter Jezewski att han förlorat 500 000 kr på avbokning, något som skulle innebära att fått 100 000kr per spelning på Hotellet. Expressen ställer inga följdfrågor på detta påstående, något som kritiserats av bland annat bevakningssajten Mediebruset. Under gårdagskvällen och morgonen har Sverigedemokraterna gått ut till stöd för Jezewski och på Nyheter 24 kan en läsa om några av reaktionerna som i stort handlat om att bojkotta Best Western. Som vanligt verkar varenda SD-sympatisör helt plötsligt ha ett resejobb där de bor på hotell 200 dagar om året. Att det hela skulle gå över styr och resultera i bombhot eller värre var bara en tidsfråga.

Bojkotten ifrågasätts också internt på Mattias Karlssons Facebooksida då Best Western är en franchise:

gfgfjjfjgfj

På hotellets privata Facebooksida rasar nu hatet in efter Sverigedemokraternas officiella uppmaning till bojkott. Hotellchefen Åsa Larsson är den person som gång på gång pekas ut och SD:s armé försöker få henne sparkad. IRM kommer följa händelseutvecklingen under dagen och uppdatera inlägget. Stay tuned!


Stötta vår verksamhet
  • 1.3K
    Delningar