Granskning

Kent Ekeroth - Muslimer är pedofiler och våldtäktsmän

Vi på IRM fortsätter vår granskning av Sverigedemokraternas rättsideologiske tänkare Kent Ekeroths blogg. En blogg som fortfarande finns kvar men som blivit något ”friserad” allteftersom väljarna strömmat till. Genom har vi kunnat ta del av alla de raderade inläggen. Inlägg som återger de åsikter och värderingar som gjorde att Kent erhöll en riksdagsplats i valet 2010.

Den 24 augusti 2009 skrev Kent Ekeroth ( i ett numera raderat blogginlägg):

”En vän till mig skrev följande:”

Eftersom Kent är noga med anonymitet får vi inte veta vem vännen är.  Men för sakens skull kan vi kalla honom ”Björn” (eller Richard).

”Björn” skrev i alla fall följande till Kent:

”Om det innebär att man kan skriva i nordens största tidning obekräftad hörsägen om att den judiska armen mördar araber för att sno deras inälvor, så borde alla nu i yttrandefrihetens namn skriva andra saker, som har lite mer verklighetsorientering dessutom och kan understödjas med referenser.”

”Som att muslimska araber är pedofiler som tillåter inavlade tvångsäktenskap.”

Vi stannar här och begrundar vad som just citerades på Kents blogg.  Sen tänker vi oss en oftast återkommande ursäkt från det Sverigedemokratiska partiet. Något som brukar låta i stil med:

-När vi sprider myter och hat om och mot muslimer så menar  vi inte alla muslimer!

Kent å sin sida tycker att det är lite töntigt att utala sig allt för svepande.

-Jo!! När vi säger muslimer. Menar vi ALLA muslimer!!

Med det sagt så tittar vi närmare på hur Kent reagerar till Björns uttalande:

”Det är en bra poäng. Om media i Sverige, Inkl den galna vänstern, inte ser något problem med Aftonbladets artikel (nej det handlar inte om censur, utan om det faktum om man kan/bör förkasta artiklar av det slaget), då bör folk i rimlighetens namn inte ha något problem med några riktiga sanningar:”

Istället för att själv fortsätta skriva om dessa ”riktiga sanningar” länkar Kent först till en video som tyvärr inte går att nå längre. (synd tycker vi för det hade varit intressant att se filmen som, enligt Ekeroth, bekräftar att alla muslimer är pedofiler). Därefter fortsätter han sitt inlägg med att åter citera Björn:

”vad sägs om att islam är en religion som uppmanar till pedofili och våldtäkt samt att Muhammed var en person som gladeligen begick barnvåldtäkt. Eller att en stor majoritet av alla överfallsvåldtäkter begås av invandrare och oftast muslimska invandrare.”

Kent Ekeroth menar alltså att människor som bekänner sig till islam (uppskattningsvis 110000 personer i Sverige(alla ej nödvändigtvis troende) ) är våldtäktsmän, eventuellt inavlade och pedofiler . Samtidigt räcker det inte för Kent att enbart måla ut alla världens muslimer som potentiella gärningsmän. Nej, Kent vill vara ännu mer specifik. Det är framförallt ”muslimska araber” som vi skall förakta, citerar Ekeroth.

För att det inte ska bli några missförstånd om sanningshalten i sina absurda påståenden avslutar ”islamexperten” Kent med att åter citera ”Björn”:

”Jag tvekar ganska mycket på att dessa etablerade sanningar någonsin hade tryckts i Aftonblaskan. ”Pressfrihet” som de kalla det är det ju bara om det är lögner som handlar om judarna…”

Förra året dömdes den Sverigedemokratiske kommunalpolitikern Mikael Hess för hets mot folkgrupp. Kort därefter tvingades han också att avgå. Anledningen var att Hess skrivit följande på sin Facebook:

”När ska ni journalister inse att det är djupt inrotat i Islams kultur att våldta och misshandla sådana kvinnor som inte rättar sig efter Islams lära. Finns ett stort samband mellan våldtäkter i Sverige och antalet invandrare från MENA länder”

Under sin personvalskampanj inför valet 2010 skriver Sverigedemokraternas rättsideologiske tänkare att muslimer är våldtäktsmän och pedofiler som tillåter inavlade tvångsäktenskap. Domen: En plats i Sveriges beslutande församling och titeln rättspolitisk talesperson för Sverigedemokraterna.Kentta

Tidigare inlägg i vår granskning av Ekeroths raderade inlägg:

  1. Kent Ekeroth – Svenskar måste få bidrag så att de föder fler barn än invandrare
  2. Kent Ekeroth hånskrattar åt 1434 döda palestinier
  3. Kent Ekeroth om rasistisk lynchmobb – svensken reagerar mot svenskfientlighet
  4. Kent Ekeroth - afrikaner är misslyckade p.g.a deras inneboende egenskaper

Fortsättning följer…

Vi på IRM uppmanar såklart alla våra läsare och meningsmotståndare att själva titta in i Kent Ekeroths värld: http:///web/*/http://kentekeroth.se

Dags för lite sanning


Stötta vår verksamhet
  • 968
    Delningar