Den rasistiska sajten Exponerat, flitigt använd som källa av Sverigedemokrater på olika nivåer, har möjligtvis överträffat sig själva i såväl hämndlystnad som klantighet. Sajten har haft ett donationskonto på Handelsbanken, ett konto som nu avslutats då banken fått nys om vad det är för slags sida. Handelsbanken är ett företag, företag har självfallet rätt att välja sina kunder såvida det inte handlar om någon typ av diskriminering.

Det är inte särskilt märkligt att Handelsbanken väljer att avsluta kontot, då Exponerat drivits (drivs?) av en dömd pedofil och sajten flera gånger hängt ut människor. Det har de också gjort nu: de har nämligen hängt ut tre personer som är anställda på Handelsbanken. Resumé skriver:

Nu har sajten hängt ut Handelsbanksanställda med namn och bild. Dessutom gjorde sajten ett stort nummer av att en av de som undertecknat brevet om stängning av kontot, skulle vara aktiv vänsterpartist.

Det var bara det att det var fel person som hängdes ut. Vänsterpartisten hade ett snarlikt namn som den person som var anställd på Handelsbanken.

Inte nog med att man hänger ut anställda på ett företag, något vi alltför väl vet hur det brukar sluta, de lyckas dessutom hänga ut fel person. Höjden av klantighet? Jepp. Höjden av hämndlystnad? Oh ja. Höjden av osmidighet..? Jo, det kan man ju lätt säga. För vilken bank skulle riskera att ha Exponerat som kund nu, när det visat sig att om saker inte sker på deras villkor så är det totalt uthängning som är priset.