Granskning

Riksdagsledamot(SD) - förstår varför Gomér lämnade kyrkan, måttet är rågat!

Riksdagsledamoten Robert Stenkvist, ni vet han som blev rikskändis efter att ha sprungit runt iförd nazzekeps på Almedalen, har nu givit sitt fulla stöd till Gunilla Gomér. Stenkvist menar att måttet är rågat, och vi vet ju numera att måttet är ett antirasistisk budskap och en svart Josef från Nasaret, då får det helt enkelt vara nog! 

sdhhdsh

Vi kan bara återupprepa vad faktisk Gomér säger till Dagen.se, och som Stenkvist nu visar full förståelse för:

– Barnen använde repliker och uttryck som man hör i samhällsdebatten och det tycker jag inte hör hemma i ett julspel, säger hon till Dagen.

Tycker du inte att du överreagerade?

– Nej, det tycker jag inte. Jag tycker att man använder julspelet och dessa barn till ett uppenbart politiskt budskap. I julspelet hade de också valt en mörk kille från Afrika som spelade Josef.

Ursäkta, men vad har det med saken att göra?

– Det är inget konstigt i sig, men för mig blev det tydligt att han inte bara symboliserade Josef, utan också alla människor som drivs på flykt just nu. Ett statement alltså.

Vi vill även passa på att ger er en liten uppdatering på det förra inlägget gällande Gomér och djursex. Gomér har under dagen fortsatt förneka till att hon, under sin tid i KD, sagt att en kvinna som håller i en hästpenis är mer naturligt än sex mellan människor:

gsgsdfgsdhdfhsdhs

Ja, ni kan ju se filmen och själva döma, men kom ihåg att Gomér sagt att du inte ska tro allt du hör. Även om det är hon som säger det på film…


Stötta vår verksamhet
  • 1K
    Delningar