Granskning

Riksdagsledamot(SD) - svensk islam består av självmordsbombare och jihadister

Islamofoben och riksdagsledamoten Thoralf Alfsson har än en gång givit sin syn på islam och muslimer. Denna gång stör sig Alfsson på en ledare i Barometern där man diskuterar det senaste i raden av hatbrott som riktats mot muslimer. Från Barometern:

Bejaka svensk islam

Förra veckan skändades moskén i Fittja utanför Stockholm på ett vis som var ägnat att kränka de muslimska bekännarna på största möjliga sätt.

Hatbrottet var inte det första angreppet på en muslimsk bönelokal i Sverige. Brottsförebyggande rådet noterade förra året 310 anmälningar med islamofobiskt motiv, brott som riktas mot någon person på grund av vederbörandes muslimska tillhöriga.

Vad är det då Alfsson retat upp sig på? Att man kastat in ett grishuvud genom fönstret på en moské? Att muslimer utsätts för hatbrott? Näää! Alfsson stör sig på att Barometern skrivit ”svensk islam”:

I dagens Barometern möts man på ledarsidan av följande rubrik ”Bejaka svensk islam”.En ledarartikel skriven av MartinTunström. För det första finns det ingen svensk islam, det finns bara islam! Eller syftar Martin Tunström på Taimour Abdulwahab al-Abdaly, Stockholmsbombaren eller är det de svenska islamister som åker till sina hemländer och förverkligar jihad. Det är väl bara en tidsfråga innan det startar sin jihad i Sverige. Då herr Tunström får du svensk islam. Frågan är om du då tänker skriva att du bejakar svensk islam. Jag blir beklämd när man på en svensk ledarsida i en lokaltidning skriver något så okunnigt och befängt. Martin Tunström kanske kan berätta hur svensk sharialagstiftning ser ut i nästa ledarartikel. Vad har hänt med mitt land?

Alfsson passar även på att klargöra att han äger Sverige:

czxcvvfdb

 

Hade detta handlat om en lokal medlem hade hen självklart blivit utsparkad i enlighet med SD:s påstådda nolltolerans mot rasism, men nu handlar det om en riksdagsledamot och självutnämnd islamofob, då rycker man på axlarna och låtsas som ingenting.

Mer om Alfssons rasistiska och islamofobiska uttalanden:


Stötta vår verksamhet