Idag avslöjade Expressen och Researchgruppen att SD-toppen Christoffer Dulny under en längre tid skrivit rasistiska kommentarer och tipsat rasistiska bloggar. Vad som kommit i skymundan under dagen är att Dulny, i egenskap av pressekreterare åt SD, upprättat ett samarbete med den rasistiska bloggen Politiskt Inkorrekt(Avpixlats föregångare). Det här avslöjar David Baas i sin nya bok Bevara Sverige svenskt : ett reportage om Sverigedemokraterna.

I boken har Baas tagit del av mejlkonversationer mellan Politiskt Inkorrekt och Christoffer Dulny:

Sverigedemokraterna har alltså under flera år blåljugit svenska folket rakt upp i ansiktet när SD gång på gång förnekat samröre med rasistiska bloggar så som PI. Baas kan också visa att Dulny varit en flitig tipsare hos PI:

Dulny förstod att det inte skulle se bra ut om det syntes att SD var med och planterade nyheter på en rasistisk blogg, därför ombad han dem att inte avslöja var informationen kom ifrån:

Det ska påpekas att Politiskt Inkorrekt blev polisanmälda 16 gånger under sina två sista år för bland annat hets mot folkgrupp, förtal och bildstölder. Denna sida hade alltså SD en direktmejl till och kunde använda som sin egen lilla propagandakanal. För mer info rekommenderar vi er varmast ett exemplar av Baas bok: