Granskning

SD Nässjö upprörs över mörkhyade barn - det är sarkasm kring den stora invandringen

Written by Henrik Johansson

SD Nässjö har på sin officiella Facebooksida publicerat ett upprört inlägg kring en väggmålning där ett av barnen är mörkhyat. Mats Trägårdh som författat inlägget skriver: ”MÖRKHYADE BARN SPEGLAR NÄSSJÖ´S SJÄL” och fortsätter ”Man skulle kunna göra listan lång och nominera en massa personligheter som kunde pryda väggen. varför inte Backyard Babies? Uno ”Myggan ” Eriksson? eller Carl Peterson? Varför inte en målning med flera ”kändisar”? Nu får vi inte se någotdera, det blev anonyma mörkhyade barn!”. När IRM når Trägårdh, menar han att allt handlar om sarkasm.

Det är alltså inlägget ovan som skapat en rejäl storm på SD Nässjös FB-sida. När IRM når Trädgårdh utvecklar han sitt resonemang och menar att det handlar om en frustration om att inte få delta i processen när motivet väljs. Trägårdh menar också att inlägget är sarkastiskt menat och att vi övertolkar saken då vi är ”SD-hatare”.

Bilden och texten finns sparad utfall den skulle försvinna och någon ovetandes släkting skulle anklagas för ett ”avancerat hack”.

 


Stötta vår verksamhet
  • 248
    Delningar