Granskning

SD-politiker - det är kanske dags att avrätta Reinfeldt för landsföräderi

Written by Henrik Johansson

Att det finns SD-politiker som vill avrätta folk är inget nytt, hittills har vi avslöjat allt från SD-politiker som vill avrätta Zlatan till att de vill införa jaktsäsong på muslimer. Med denna bakgrund blir vi inte ett dugg förvånad när vi finner att SD-politikern - och andre vice ordförande - i Falköping, Roar Vesterengen, funderar på om det inte är dags att avrätta Fredrik Reinfeldt som landsförädare:

gsfdgsdfgdfsgs

Men det är inte bara Reinfeldt som får Vesterengen att gå i taket, även Stefan Löfven beskrivs som en landsförrädare och råtta:

fghdfhdhgfh

gsdfhsdhsh

Gång på gång attackeras andra politiker på Vesterengens FB-sida och han skäms inte för sig att när han gång på gång sprider rasistiska bloggars propaganda. Ett speciellt osmakligt inlägg han sprider är på en kvinna som blivit våldtagen och som sedermera användes i högerextrem propaganda mot hennes egen vilja:

gdfgsdfgdsfg

Bilden visa Jenny Lemon strax efter att hon våldtagits och Lemon själv har skrivit en debattartikel där hon ber folk att sluta sprida bilden för att hetsa mot invandrare:

Däremot har jag väldigt svårt att se hur Sverigedemokraternas rapport ska göra Sverige säkrare för kvinnor eller bidra till upprättelse för våldtäktsoffer. Jag är rädd att rapporten väcker ännu mer hat och motsättningar mellan olika grupper i samhället. Att de handlingar som jag och min kompis utsattes för beror på kulturella skillnader tror jag inte en sekund på.
Jag är övertygad om att det som vi utsattes för betraktas som lika avskyvärt överallt i världen.
Jag tror inte att jag är det enda våldtäktsoffret i statistiken som tycker att det känns jobbigt att användas som ett slagträ i Sverigedemokraternas valkampanj.
När jag dessutom upptäcker att mitt namn utnyttjas i främlingsfientliga hatkampanjer på nätet känner jag samma vanmakt som jag kände den fruktansvärda nyårsaftonen som ändrade mitt liv.

Vi kan väl slutligen bara konstatera att Vesterengen inte är ensam inom SD att fundera på- eller önska livet ur folk. Han är snarare en piss i det rasistiska och våldsförespråkande havet som vi kallar Sverigedemokraterna:

SD:s våldsbejakande politiker:

 1. Thomas Bengtsson, SD-kandidat Växjö. 2014. Förutom att han under pseudonym kallat invandrare för ”negerjävlar” och ”inavlade jävla cpblatte” uppmanar han flera gånger till våld och till att döda människor.
 2. Henrik Kunni, SD-kandidat Eda. 2012, 2013. Han skriver, vid flera tillfällen, att han vill att svenska fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic ska avrättas.
 3. Sven-Åke Hannevind, SD-kandidat Kristianstad. 2014. Hannevind skrev, angående det faktum att Foujan Rouzbeh blivit mordhotad, ”bra jobbat avskaffa Fi och skicka hem denna idiot som inte gillar landet hon bor i …. ingen tvingade henne att komma hit …”
 4. Daniel Dali Axelsson, SD-kandidat Mönsterås. 2012. Skriver i november 2012 ”Sverige måste införa jaktsäsong på muslimer de är de största skadedjuret vi har” och kommenterar vidare på samma inlägg ”vi kommer ta kampen !!”.
 5. Marianne Danfjorden, f.d SD-kandidat Gotland. 2013. Bland en rad vidriga uttalanden har hon skrivit ”VI BEHÖVER STARTA MOTSTÅNDSKRIGET NU!!!”.
 6. Tommy Granfelt, SD Uppvidinge. 2014. Först skyller han uttalandet på alkohol, sedan skyller han på att han har diabetes. Skumma ursäkter åt sidan, skrev han ”köpte just en AK47:a, utifall att en svarting angriper mig när jag inte är förberedd. Detta KAN hända, med Migrationsverkets skyddslingar i närheten…Dessutom har jag i förrådet terroristernas bästa vapen, ett härligt midjebälte med Nitro Nobels underbara dynamit”.
 7. Marcus Kjellgren, vice ordförande SDU Norrbotten. 2012. Svarar i en enkät ”inget straff”på frågan ”vad tycker ni Anders Behring Breivik ska få för straff?”.
 8. Elin Jensen, kommunpolitiker Hallsberg och SD-kandidat Örebro. 2010. Önskar livet ur Mona Sahlin.
 9. Anders Dahlberg, SD-politiker. 2013. ”Det är bättre att beväpna oss etniska svenskar […]”och ”Det enda sättet vi kan ta tillbaka Sverige på är nog med våld. En revolution helt enkelt, där vi tar avstånd ifrån och vill ha bort det mångkulturella samhället.
 10. Tommy Jonsson, SD-politiker Ystad. 2013. ”Hade verkligen Adolf så fel?”, är frågan som Tommy Jonsson ställer på Avpixlat.
 11. Jan-Olov Brandt, SD-ledamot Orsa. 2013. Skriver våldsbejakande om muslimer. ”Åter en våldtäkt 15 åring våldtagen av 8 muslimer är det inte dags att ge tillbaka med samma mynt!”, skriver han. När han blir bemött angående uttalandet svarar han ”det finns ett ordspråk som inte jag har hittat på: öga för öga, tand för tand. Vad händer om man skulle våldta en invandrartjej? Ja, då blir man väl hängd. Avrättad direkt, skulle jag tro.”
 12. Claes Isander, SD-politiker Simrishamn. 2014. Sprider nazisters uthängning av Expo med utskriven adress, där flera uppmanar till att spränga, elda upp och ”ta med ett basebollträ” till den antirasistiska stiftelsen.
 13. Per Klarin, SD-kandidat Lerum. 2014. Under en artikel med rubriken ”Ensamkommande satte eld på flyktingförläggning” skriver han ”Synd att han inte låg kvar på madrassen. Då hade ordet hembränning genast fått en bättre klang”.
 14. Lennie Kjellman, vice ordförande SD Ale. 2014. Gillar kommentaren ”man får hoppas det är den här högljudda kvinnan som blir gängvåldtagen av en hög av sina älskade niggers nästa gång, så det inte är en stackars oskyldig svensk kvinna med moral och förstånd som än en gång får sitt liv förstört.”
 15. SD-politiker, Skåne. 2012. Skriker och hotar parkeringsvakt. Han ska ha skrikit ”jag hoppas att jag träffar på dig utan uniform, då kommer jag att slå dig sönder och samman,” till parkeringsvakten i samband med att han fått en parkeringsbot. SD-politikern förekommer 18 gånger i belastningsregistret, för övrigt.
 16. Christopher Gårner, f.d styrelseledamot SD Karlshamn. 2013. ”Kom ut din jävel, jag ska slå ihjäl dig och negerjävel”, skrek han genom fönstret till sin ex-flickvän och hennes nya pojkvän i ett svartsjukedrama.
 17. Edward Plainview, IT-ansvarig SD. 2012. Hotar Linda Nilsson, som är ordförande för Vänsterpartiet i Kristianstad.
 18. Ronny Esbjörnsson, f.d vice ordförande SD Hörby. 2012. Skriver hotfulla kommentarer på Avpixlat. Han skrev bland annat ”Billström bör snart elimineras från vårt land djävla landsförrädare” och ”jag skulle aldrig vittnat om jag såg Reinfeldt eller Borg bli skjutna, tvärtom hissat den svenska flaggan för dom är de värsta landsförrädarna i vår historia, obs Mona Sahlin räknas också dit”.
 19. SD-politiker. 2010. Åtalades för hot mot tjänsteman och olovligt innehav av kniv. Han ska enligt uppgifter ha sagt till en polis att han skulle slå ihjäl en väktare och fler som förtjänar det. Han ska även ha bröstat upp sig mot polisen.
 20. Johan Airaksinen, samordnare SD Habo. Förutom att han argt menat att ”feminister har bara fått för lite kuk”, menar han att Feministiskt initiativ borde tvångsinterneras och placeras i arbetsläger.
 21. SD-kandidat: ”SÄTT EN KULA I VARENDA JÄVLA MODERATJÄVEL”
 22. SD-kandidat: ”Jävla kärring! Hoppas att hon blir berikad snart!”
 23. SD-politiker ”Jag önskar att ni poliser börjar änvända era vapen lite mer. En kula är billigare än ett långt fängelsestraff ! !”
 24. Flera av politikerna i Expressen och Researchgruppens granskning skrev våldsbejakande kommentarer. 

 

 


Stötta vår verksamhet
 • 2.8K
  Delningar