Granskning

SD-politiker - invandrare ska ge fan i att skriva begravingsinbjudningar på utrikiska!

Annika Stenbäck facebook
Written by Henrik Johansson

SD-politikern Annika Stenbäck från Ljungby har tröttnat på att människor kommer hit och använder sitt hemspråk när de(invandrarna) skriver inbjudningar till begravningar riktade till närstående. Passar det inte med det svenska språket så kan Stenbäck tänka sig att packa ner invandrarna och skicka dem med en bananlåda till sitt hemland. Det är helt enkelt respektlöst mot svenskarna att skriva dessa begravningsinbjudningar på ett annat språk enligt Stenbäck. 

Historian börjar med att en kvinna, låt oss kalla henne för X, lägger ut en bild med en text som hon inte förstår. Eftersom hon inte förstår texten så är den ”naturliga”(ja vi är ironiska) reaktionen att hota lappskrivaren med en hemresa i en ”bananlåda”:

Begravning 1

Begravningsinbjudan

 

Det här rasistiska utspelet ser Stenbäck, men istället för att påpeka att människan är fullkomligt från vettet och en rasist så väljer hon att erbjuda sin hjälp:

 

Kvinna som postade bilden vill hellre ha hjälp med nyval så att SD kan förbjuda inbjudningar till begravningar skrivna på andra språk än svenska.

 

Stenbäck berättar också att SD fått fler platser i kommunfullmäktige och att saker går åt ”rätt håll”. Om detta rätta håll innebär att man lokalt i Ljungby snart kommer börja förbjuda inbjudningar till begravningar på andra språk återstår att se. Men efter att SD:s fotsoldater tillsammans med politiker fått härja fritt kommer det äntligen en hjälte in och säger ifrån:
Begraving 4 Annika Stenbäck Ljungby

 

Men vadå respektlöst tänkte Stenbäck, det är fan respektlöst mot oss svenskar att bjuda in på andra språk än svenska, nu jävlar!

Begraving 5 Annika Stenbäck Ljungby

Där hör ni alla invandrare! Visa respekt mot oss svenskar och sluta genast skriva inbjudningar på sån där utrikiska! SD vill faktiskt också kunna läsa vad som står på pappret… Ett annat förslag är ju att SD:s politiker - och här ursäktar vi inte språket - slutar vara så inåthelvete rasistiska. För vem, förutom en ärkerasist, reagerar på detta sätt över en lapp skrivet på ett annat språk!? Och ännu värre, står på sig när det visar sig att det handla om en begravningsinbjudan?

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 2
    Delningar