Granskning

SD-politiker om Edward Snowden - hoppas jänkarna får tag på den fega förrädaren

Skulle det finnas ett nobelpris i hyckleri skulle SD-politikern Oleg Datsishin vinna med hästlängder. Flera gånger har vi kunnat läst hur Datsishin beskriver övervakarsamhället i Sovjet. Ofta i en jämförelse med Sverige som Datsishin menar allt mer börjar likna det gamla kommunistsamhället:

Det behövs inte förklara vad totalitära ideologier som fascism och kommunism handlar om. Alla måste tycka lika, styrande elit skickar ner till ”väljarmassan” direktiven som förklarar vad är rätt och vad är inte rätt att tycka eller säga. De som inte håller med riskerar att kartläggas av mäktiga övervakningsstrukturer, t ex Tredje Rikets GESTAPO eller sovjetkommunismens KGB, och bestraffas på ett eller annat sätt. Samtidigt håller styrande elit med hyckleriet. I Sovjet badade de styrande kommunisterna i lux och tagit till sig gärna västvärldens nyheter och bekvämligheter samtidigt som folket hjärntvättades med berättelser om hur ”lider” de flesta utanför östblockets gränser.

Mångkulturalismen är ett typiskt exempel på en liknande ideologi som Sveriges invånare blir mer och mer utsatta för. Denna ideologi har skapats av styrande elit och främjas av ”sjuklövern”. Samtidigt håller samma hycklande elit och deras springpojkar – journalister sig så lång borta från mångkulturen som möjligt.
Men när det väl kommer till kritan då? Kommer Datsishin stå på barrikaderna och bekämpa denna övervakningsstruktur? Knappast!
I ett inlägg på sin Facebooksida redovisar Datsishin sin syn på människor som går emot övervakningssamhället:
1003298_10151486026567477_196565993_n
Snowden riskerar just nu att åtalas för spionage och därmed dödsstraffet då han avslöjat att USA övervakar sina medborgare i bästa diktaturanda:
Snowden läckte sekretessbelagda dokument som påvisade existensen av storskaliga och topphemliga övervakningprojekt såsom Prism och Boundless informant (gränslös informant),[2] och dokument som han menar visar att USA och Storbritannien bedriver hackingattacker riktade mot datorer över hela världen, bland annat mot delegater på G20-mötet i London 2009,[3] samt i Hongkong och fastlands-Kina.[4] Snowden lämnade ut dokumenten till tidningarna The Guardian och The Washington Post i juni 2013.

Låt oss såhär mot slutet spekulera lite bara för skoj skull. Föreställ er att informationen som Snowden läckt istället handlade om en världsomfattande konspiration där muslimer stod i centrum. Tror ni att Datsishin skulle gapa om förrädare även då?

We think not!

Mer om Datsishins olika utspel:


Stötta vår verksamhet