Granskning

SD-politiker polisanmäls för förtal - du förstör för SD när du berättar om övergrepp

Här om dagen kunde IRM avslöja hur flera SD-politiker skrev nedvärderande om Hanna Wigh och Emma Sandkvist som anmält sexuella övergrepp inom partiet. Christopher Larsson, SD-topp i Blekinge, pekade ut Sandkvist som mediakåt och påstod att hon uppmuntrat unga tjejer att ha sex med äldre män inom partiet. Larsson har nu polisanmälts av Sandkvist för förtal. Samtidigt kan Sydöstran även avslöja en ytterligare konversation där Larsson menar att Sandkvist borde varit tyst för att rädda Sverige.

Konversationen som Sydöstran nu publicerar inleds efter att Larsson skrivit om Sandkvist:

”Detta är en kvinna som uppmanat minderåriga tjejer att ha sex med vuxna män på ett flertal olika SDU-möten för att de enligt Emmas eget påstående skulle vara ’bra i sängen’. Detta är en kvinna som bjudit ut sig till mycket äldre män än sig själv.”

Emma Sandkvist svarade:

”Hej! Jag skulle uppskatta om du undviker att sprida regelrätta lögner om mig på sociala medier.”

Christopher Larsson:

”Jag bryr mig inte vad du tycker, vad du gör eller vad du vill. Du skadar allt i din väg. SD behövs för att vi tillsammans ska kunna rädda Sverige och du fördärvar delar av vårt arbete genom att svärta ner oss.

När ni nu har dessa ord färskt i minne så kan vi ta en titt på vad Larsson själv sprider för propaganda:

gfrtrty

Larsson sprider alltså propaganda som påstår att det pågår en mörkning av sexualbrott när det gäller invandrare. Samtidigt vill Larsson att Sandkvist ska vara tysta om övergrepp som skett inom partiet med motiveringen att det kan förstöra för SD…

youve-never-seen-a-hypocrite-before


Stötta vår verksamhet
  • 697
    Delningar