Granskning

SD-politiker tog timeout efter krigsbrottsuttalande - tillbaka i SD-tjänst efter 6 dagar

IRM kunde förra veckan avslöja att SD-politikern Lennart Karlsson, under pseudonymen UNObserver, skrivit 11 000 kommentarer på rasistiska bloggar så som Avpixlat och Exponerat. Flera kommentarer som skrivits med UNObserver var grova bortom allt vi någonsin skådat. Bland annat skrev Karlsson om hur han stängt in muslimer i en kyrka och lät dem brinna inne, ett uttalande Karlsson först erkände - med justeringen att det fanns en bakdörr - till Jönköpingsposten, men senare tog tillbaka. Onsdag den 27 april tog Karlsson en timeout som visade sig bli kortvarig då han under tisdagen tjänstgjorde för SD i Habos byggnadsnämnd. Men det slutar inte där, nu går SD Habo officiellt ut och försvarar Karlsson och påstår att han blivit hackad på samma sätt som Birger Schlaug.

Under tisdagen var alltså Karlsson tillbaka i SD:s tjänst när han deltog i ett byggnadsnämndsmöte i Habo. Enligt en person på plats hade Karlsson genast börjat yra om att han utsatts för samma hackare som Birger Schlaug, ett uttalande som även SD Habo, till viss del, stödjer på sin hemsida:

dfgsdfgsdfhh

Med risk för att vara övertydliga, men detta är alltså ett officiellt uttalande från Sverigedemokraterna på Sverigedemokraternas hemsida. SD påstår alltså att Jönköpingsposten bedriver en ”hetsjakt” genom ”hot, förtal, förfalskning samt olaga dataintrång”, med hjälp av oss och Researchgruppen. Och bara för att vara ännu tydligare, det här ska vi alltså gjort under fyra år, och allt ska ha inletts två år innan han ens blev politiker.

CmEaVlg

Karlsson erkände alltså många av sina uttalanden till Jönköpingsposten. Sen ändrades det till att han skrivit inläggen, men att någon gått in och ändrat i efterhand och därför kände han igen vissa inlägg, men inte allt som stod i dem. En historia som ändrades än en gång när Karlsson till SR i Jönköping förnekade i princip alla inlägg. Nu var det helt plötsligt vi som hackat hans konto genom ICQ(chattprogram från 00-talet) med hjälp av Martin Fredriksson som haft tillgång till säpoprogramvaror(i denna länk vid 22.50).

skeptical-really-friends


Stötta vår verksamhet
  • 1.2K
    Delningar