Granskning

SD-politiker vill fly landet efter att n-ordet stryks ur Pippi - IRM intervjuar

Idag avslöjar Nyheter 24 att SD-politiken Jörgen Wihlborg från Hörby anser att man i skolan ska lära ut alternativa teorier(konspirationsteorier som Wihlborg sett på youtube) i skolan. Men innan vi går in på det så måste vi ta tag i sveriges förfall efter pippigate(JAAA VI ÄR IRONISKA):

Jörgen WIhlborg Hörby

Nån som har en sån här att låna ut? För vi tror inte att folk lagt i tillräckligt stora växlar ännu!

unnamed

Vi bestämde oss för att göra en intervju med Wihlborg och se hur han ser på saken nu när det avslöjats att Astrid Lindgren redan 1970 ansåg att n-ordet skulle bort. Inte helt förvånande så står Wihlborg på sig, n-ordet ska vara kvar!

Här kan ni även lyssna till Wihlborgs intervju med Nyheter 24:

SD-politikern Jörgen Wihlborg, som nyligen blev invald i kommunfullmäktige i Hörby i Skåne, är enligt honom själv en ”konspirationsteoretiker sedan länge”.  Bland annat misstänker Wihlborg att ebola och hiv är uppfunna av forskare och sprids av högt uppsatta politiker.

”Har kollat mycket på Youtube”

– Jag har kollat mycket på Youtube, jag tror det sprids av högt uppsatta politiker i omvärlden. Det är märkligt att amerikanska forskare har patent på sjukdomarna, och helt plötsligt blir det utbrott, säger han till Nyheter24.

LÄS MER:
SD-topp: Man måste få ifrågasätta evolutionen”

Han menar också att sjukdomarna mycket väl kan vara ett vetenskapligt experiment.

– Jag tror inte att de får samma effekt med djurförsök som med människor. Det är enkelt att släppa några droppar i en å där folk hämtar vatten, men jag vet inte varför man skulle göra det.


Stötta vår verksamhet