Granskning

Se SD-topparnas fullkomliga hyckleri gällande Mehmet Kaplans avgång

Written by Henrik Johansson

Som Soran Ismail skrev under dagen: ”Vad är det man brukar säga om stenar i glashus!? Att man ska kasta så hårt man bara kan va?”. Nu fnissar ni säkert, men än en gång överträffar satiren verkligheten när i princip alla SD-toppar ställer sig i kö för att kritisera Mehmet Kaplan och hurra för hans avgång. Detta trots att de ALLA hängt med fascister, nazister och allmänt rasistiskt pack vid flertalet tillfällen.

Vi kan väl börja med Mattias Karlsson som nu hurrar efter Kaplans avgång, en status som även delas av Kent ”jag knuffar tjejer in i bilar och filmar järnrörs-SM” Ekeroth:

Karlsson

Ja var ska vi börja, Karlsson själv har medverkat på den antisemitiska och fascistiska(Karlsson egna ord) sajten Motpol under pseudonymen Anders Lundgren. Ekeroth då, vad har vi på honom förutom det där med att han medverkade under järnrörsnatten? Ja det är väl bara att välja och vraka. Vi kan väl börja med att Ekeroth bjudit in högerextremister till Sverige, och alla minns vi hur Ekeroth menade att afrikaner misslyckade pga inneboende egenskaper.

Vi hastar raskt vidare i denna hycklerikavalkad och kikar in till Björn Söder som ifrågasätter vad som krävs för att avsätta ett statsråd:

Söder

Ja nu avgick Kaplan idag och frågan som kvarstår är vad som krävs för att avsätta en andre vice talman? Vi vet ju vad som inte fick honom avsatt. Till exempel blir andre vice talmannen inte avsatt när han kallar judar för ickesvenska. Söder blev heller inte avsatt när han menade att homosexuella har ”avloppssex”. Inte ens när han jämställde islam med nazism eller poserade med en nazist fick vår andre vice talman avgå.

Kikar vi vidare på hycklarna bland SD:s toppskick så hittar vi Richard Jomshof som rasar över att Kaplan jämfört israel med nazister. Kritiken är såklart rimlig, men har du samtidigt sagt att islam och muslimer är ett värre hot än nazism, bör du sitta jävligt lugnt i båten. Du bör sitta ännu lugnare om bilden du delar jämför islam med nazism för att kritisera Kaplans jämförelse mellan Israel och Nazism. Du vet, två fel blir inte ett rätt osv….

Jomshof

Näst sist har vi Henrik Vinge som hånar MP:s krishantering:

Vinge

Det här är alltså samma Vinge som käkade middag med fascister från La Destra och skyllde på att han inte hade några ”politiska diskussioner”.

Sist men inte minst. Jimmie ”Jimpa” Åkesson:

13035624_10154160077497460_1026613883_o (1)

Ja herr Åkesson, nu vill jag inte vara den som är den, meeeen… Kanske borde fundera på om den frågan även gäller dig och dina partikamrater?

 

 

 

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 4K
    Delningar