Granskning

Ultima Thule försvara rasistiska BSS på SD-ägda Samtiden

Written by Henrik Johansson

Vårt inlägg om Ultima Thules, och speciellt trummisens, rasideologiska kopplingar fick rejält spinn under onsdagen och den massiva mediebevakningen av Åkessons gullande med gruppen har nu fått Ultima Thule att slå tillbaka. I en krönika på den SD ägda sajten Samtiden så skriver Ulf Hansen att allt bara är en stor lögn påhittad av kulturmarxister. 

Inlägget börjar med att Hansen kallar allt för ogrundade beskyllningar, detta trots att det gång på gång bevisats att Ultima Thule och deras medlemmar är en del av den rasideologiska miljön. Han kallar till och med det för ”spelningar för påstådda nazister”, trots att det finns på film:

Ogrundade beskyllningar om koppling till det ena och det andra: Spelningar för påstådda nazister eller högerextremister som skulle kasta en skugga över Ultima Thule och framför allt Åkesson. Jag är härdad, men jag accepterar inte den smutsiga kampanjen mot Åkesson.

Men efter detta går det snabbt utför, för istället för att ta avstånd från rasism och nazism så hyllar Hansen den rasideologiska organisationen Bevara Sverige Svenskt(BSS), något som SD själva inte vågar ta i med tång idag:

Min uppfattning om BSS är inte samma som etablissemanget ensidigt propagerar för.
Jag läser organisationens principprogram och möter en förening som är tvärpolitisk, som eftersträvar en restriktiv migrationspolitik, som efterlyser en allsidig diskussion om invandringens konsekvenser, som vill påverka de etablerade partierna att ändra sin politik.

Jasså? Så när BSS skrev såhär i sina flygblad så var det en ”allsidig diskussion om invandringens konsekvenser?

”För varje år blir svenskarna allt färre […] Med kanske en turk som diktator och en neger som utrikesminister. Folket blir då ett chokladbrunt blandfolk som talar olika språk, huller om buller”

Eller när de tryckte upp dessa flygblad tillsammans med SD?

3483_sd-bss_464-horz_159087623

 

Eller när deras ledare uttryckte sig såhär:

sdgfsdgfdhdh

Är det alltså detta som Hansen anser vara en allsidig diskussion om invandring? Hansen fortsätter sitt inlägg med att han vägrar ta avstånd från BSS och kallar kritiker för kulturmarxister(antisemitisk konspirationsteori som beskrivs väl här):

Men vi vägrar att ta avstånd från våra kontakter med BSS eller vår nationella värdegrund. Detta är tillräckligt för fortsatt bojkott från massmedias sida och svavelosande kritik från diverse kulturmarxister.

Inlägget avslutas med att Ultima Thule utsätts för en strukturell diskriminering och att de vill skriva sin egen historia, och vem vill inte det lixom, då kan man till exempel beskriva BSS som migrationskritiska:

Varför ska vi behöva utstå trakasserier med kaskader av lögner? Varför ska vi behöva utstå en negativ särbehandling, en strukturell diskriminering? Jag upprepar att vi måste ta tillbaka vår historia och skriva den på egen hand

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 2.8K
    Delningar