Okategoriserade

SD Jämtland hittar på lite saker

25 november skriver Lars Hermansson, SD Jämtland/ Härjedalen, ett blogginlägg med olika påhittade saker som svar på ett debattinlägg från Karin Österberg (MP) i LT. Hermansson skriver:

Karin Österberg skriver, att hon ”skulle här kunna bemöta alla de felaktiga siffror som figurerar eller krossa häpnadsväckande hörsägner” om  invandrares guld och gröna skogar, men gör det inte. Då visar jag konkreta siffror, även från Riksdagens. utredningstjänst.

Men han gör inte det. Istället kommer följande märkliga idéer:

Det är dock inte populistiskt eller fascistiskt utan ansvarstagande att värna AB Sveriges nordiska kultur.

AB Sverige nordiska kultur? Vilka exakt är det som har aktier i det bolaget? Eller är det blåsippan AB han menar? Svadan fortsätter sedan med diverse påhittade siffror som verkar härröra mest från författarens egna idéer.  Problemet med få tag i identitetspapper i länder där det inte existerar en fungerande stat skildras på följande vis:

De föregående åren har vi varje år haft runt trettio tusen asylsökande, varav 10 % haft papper och övriga har slängt sina papper.

Dessutom påstår han att

Till de siffrorna ska anhöriginvandringen läggas.

Märkligheterna är många men när slutklämmen kommer så går Hermansson verkligen all in. Hur var det nu med den ekonomiska krisen i Grekland?

EU, inklusive Sverige, befinner sig i en allvarlig kris på grund av den misslyckade migrationen och utanförskap. Grekland kan vara hårdast drabbat som gränsland. Människor upplever där ”rädsla och terror” från invandrarna. MP:s invandringspolitik löser inte problemen i Rosengård, i stället är risken stor för fördubblade problem framöver.

EU:s kris beror alltså på ”den misslyckade migrationen”? Ja, säg vilka problem som inte går att skylla på migrationen för en Sverigedemokrat. Kan det vara så att Hermansson oroas över det faktum att det under 2011 flyttade fler personer från Sverige (51 179 pers) än gamla rekordåret 1887 (50 786 pers)? Lugn! Som tur är invandrade en del också (till exempel 20 615  återvändande Svenska medborgare, den största invandrargruppen).
Sen det här med att skriva om ”rädsla och terror” från invandrare i Grekland..?
Där får förmodligen Hermansson ryggdunk från Gyllene Gryning, nazistpartiet som nu sitter i Greklands parlament.


Stötta vår verksamhet