Vi vet alla hur svårt SD har att skilja på radikala islamister och vanliga muslimer. Hetsen mot muslimer har blossat upp ordentligt samt motiverats med den islamistiska terrorarmén ISIS vedervärdiga brott i Mellanöstern. Ett exempel är SD-politikern Barbro Williams uttalande om att muslimer inte hör hemma i Sverige:

IS är FARLIGA för världen dom är födda av Jävulen helt utan hjärna liksom du.så lägg ner ditt predikande om IS och Jihadister liksom troende muslimer, dom passar inte in i vår kultur år 2014. Dom lever kvar i stenåldern, om du vet vad detta är? Rekommendation från mig och många fler : köp en Enkel biljett till där du kommer från

För flyktingar som flyr halshuggningar och krigets fasor finns det dock ingen plats i SD:s Sverige. Detta trots att partiet och dess företrädare inte missar några chanser att berätta hur fruktansvärda islamisterna inom ISIS är. När P4 Västmanland ställer SD Västerås toppnamn Ann-Christine From Utterstedt frågan får vi höra just detta, att Sverige inte ska hjälpa dem som flyr ISIS. Istället skyller Utterstedt på alla andra partier och säger att det är deras fel att SD inte vill ta emot flyktingarna:

Ja eller nej, människor som flyr ISIS till exempel ska de kunna komma till Västerås och få hjälp här?

– Nej, jag svarar inte ja eller nej på den frågan. Det är inte egentligen upp till oss utan det är migrationsverket också som avgör vilka som är på flykt, vilka skulle vi behöva ha boende till…

Men det ni säger är att Västerås inte ska skriva några kontrakt med migrationsverket. Det betyder att det inte spelar någon roll vad migrationsverket säger egentligen.

– Inte i nuläget, nej.

Och vad betyder det då? Människor som flyr Syrien och ISIS grymheter ska inte få hjälp i Västerås.

– Det är ohört tragiskt att vi fört i det här landet en så ansvarslös invandringspolitik under så många år att det faktiskt blir så till slut. Att man inte kan hjälpa någon.

Att SD inte vill hjälpa människor som flyr död och krig är inte deras eget fel – det är alla andras. De där andra som låtit människor fly till, arbeta i och förenas med sina familjer i Sverige. När det väl kommer till kritan spelar Sverigedemokraternas ord ingen roll: flyktingar är inte välkomna och ska skickas tillbaka till det blodiga kaos de lämnat. Tack för inget SD, vi klarar oss utan er vidriga politik.

Lyssna på de dåliga ursäkternas afton här: