Okategoriserade

SD ser ”sionister” - i SD

Sverigedemokraten Solveig Renhammar-Metus berättade i en intervju med Expo att hon lämnar partiet eftersom det har ”infiltrerats av judar”. Metus är en av de personer som var först med att sitta som folkvald sverigedemokrat, redan 1991 - året då SD fick sina första kommunala mandat - tog hon plats i den dalsländska kommunen Dals-Ed.

På Facebook skrev Metus en uppdatering att hon fått nog av partiet efter att ha läst att SDU inte skulle få talartid under Almedalsveckan.

”Att peta sitt eget partis ungdomslag och framtid från Almedalen (om det är sant?), är både en skymf mot ungdomarna och en stor skandal för ett riksdagsparti. P g a SDU uttalade sig positivt till en Palestinsk stat och pga en klick zionister styr hela partiet (sic)”

Expo skriver vidare att Metus sagt i en intervju att judar har ett mål att ta över Europa, och därför jobbat för att SD ska ha en antimuslimsk agenda.

Men det är inte slut där. Sverigedemokraterna i Kungsbacka skriver i sin nättidning Frihetens Fackla att de beklagar Metus avhopp för att sedan gå till attack mot partiledningen. Bland annat skriver vice ordföranden och gruppledaren Mattias From:

”Det är mycket tråkigt när en person som under en så lång tid lagt ned så oerhört mycket engagemang för vår sak väljer att lämna partiet”

SD Kungsbacka kommenterar också debattartikeln som SDU skrev i Aftonbladet, där de uttrycker att SD måste erkänna en palestinsk stat.

”Sedan dess har SDU-ledningen hamnat i konflikt med sionisterna inom moderpartiet som vill att SD och SDU alltid skall ta Israels parti och därmed bortse från den nationalistiska grundprincipen om alla folks rätt till ett eget land”

Så bara under de senaste dagarna har företrädare för Sverigedemokraterna ett flertal gånger uttryckt åsikter som klingar illa för att parti som säger sig vara Israelvänligt. Det här kommer dessutom från ett parti som liknar islam med nazism.


Stötta vår verksamhet