Podcast

IRM-podd avsnit 5 - samtal om samtal med Navid Modiri

Written by Henrik Johansson

I veckans avsnitt av IRM:s podd får vår metod att bedriva antirasism en knäpp på näsan av artisten, samtalsaktivisten och kommunikatören Navid Modiri, killen som också budade in en golfrunda med Jimmie Åkesson. Det hela blir ett samtal om samtalet. med Magnus Esser Bengtsson och Christopher Gummesson

Avsnittet går som vanligt att ladda ner från Soundcloud, vår itunes och Podomatic.

Mer om Navid:

Navid är en av Sveriges mest anlitade och hyllade föreläsare inom kreativitet. Hans grundtes är enkel: allt som finns idag har hittats på av någon, någon gång, och det vi hittar på idag kommer finnas i morgon. Bli en sådan som hittar på. Navid uppmanar till mod och kreativitet, och river murar mellan åhörarna. Navid får människor att lyssna på varandra och prata med varandra, på riktigt.

Artisten

Navid har gjort musik sedan han flyttade till folkhögskola i Skåne för att bli författare. Först med Navid Modiri & Gudarna, ett reggae-, pop- och hiphopband- Sedan med Cobra Charlie, ett mörkt elektroniskt projekt med parhästen Povel Ohlsson. Idag som soloartist och fortsatt frontman i Navid Modiri & Gudarna. Navid gör också låtsamarbeten med andra artister, till exempel Partiet på skivan Supervalåret.


Stötta vår verksamhet