Sverigedemokraterna är aldrig sena på att betona hur viktigt det är att värna om allt som är Svenskt.

Därför blir vi på denna blogg lite fundersamma hur det kommer sig att de alltid tittar på andra länder som föredömen?

“Jimmie Åkesson och den rättspolitiska talespersonen Kent Ekeroth en handlingsplan för att bekämpa den organiserade kriminaliteten. I handlingsplanen föreslår man, med inspiration från amerikanska RICO-lagar”

“Men nu har attityden förändrats. Björn Söder är belåten.”Återigen visar Danmark vägen…” twittrar han. Den danska regeringen har tillsammans med DF just enats om en ny utlänningslag med skärpta regler för familjeåterförening.”

“Vi bodde hela veckan i huvudstaden Torshavn, den största staden med drygt 18 000 invånare. På Färöarna bor totalt knappt 50 000 invånare. Omkring 98,5% av befolkningen är nordbor. Den största utomnordiska invandrargruppen är polacker (0,2%).[…]Det var med en vemodig men samtidigt upplyftande känsla som vi satte oss på flygplanet hem.  Vemodig eftersom vi skulle lämna denna vackra, oskuldsfullt bevarade plats.” SDU efter besök på Färeöarna

“Vi förordar därför ett system likt det finska” Ur Motion för nya friskoleetablering av SD

Senast ut är SD-kvinnor som presenterar delar ur sin åtgärdsplan mot hedersproblematik. SD-kvinnor vill förbjuda utomeuropeiska kvinnor som är under 24år att gifta sig. Än en gång har man tittat ut i vida världen för att hitta inspiration.

“Utöver en skärpt lagstiftning som explicit förbjuder tvångsäktenskap menar vi att det är nödvändigt att lagstifta om att man måste ha uppnått en ålder av 24-år för giftermål med personer från icke-EU-länder. En sådan lagstiftning finns i Danmark”

 

Sverige är alltså bäst. Om man räknar bort alla andra länder i världen. Förutom möjligtvis arabländerna.