Okategoriserade

SD-topp visar sig vara avpixlattroll – skriver att araber har våldsamma gener

internettroll
Written by Oscar Schau

Expressen och Researchgruppen kan idag visa hur Chistoffer Dulny, bland annat SD Stockholms toppnamn till riksdagen, under en lång tid tipsat och skrivit rasistiska kommentarer på hatsajter så som Politiskt inkorrekt och Avpixlat. Dulny har bland annat skrivit att araber har våldsamma gener, att invandrare ”är värst” på att ljuga och manipulera samt att de helt saknar moraliska kompasser.

Invandrare är absolut värst på att ljuga, manipulera, köra fulsälj, hetsa etc. De är helt skamlösa och passar därför extremt bra in i denna bransch. Många av dem saknade helt moraliska kompasser och det i en bransch där det redan är illa ställt.”

eller

Man får inte missa en sådan grundläggande sak, här i Sverige har vi fortfarande en massinvandring som är bortom all vett och sans, vi har knappt börjat oroa oss för nästa steg som är att vi blir ’utfödda’ i vårt eget land, och vi betalar dem för det genom generöst vårdnadsbidrag och barnbidrag.”

När Expressen når Dulny med hans rasistiska och hatiska kommentarer vänder han ryggen till, sätter sig i en bil och åker iväg. Han tänker inte svara på några frågor. Detta är en del i en ny Sverigedemokratisk idé: att de inte har någon skyldighet att prata med media. Avpixlat gick igår ut med ”Expressen gör nya oanmälda hembesök hos oliktänkande”, kallar deras arbete STASI-metoder och skriver att det är en del i en tystningskampanj. Det är helt enkelt i SD:s ögon inte relevant journalistik, utan en del av ett åsiktsförtryck. Det är enligt partiet inte att ställa politiker till svars, utan ett sätt att trycka ner och tysta.


Stötta vår verksamhet