Granskning

Flera SD-politiker hånar Dinamarca men media rapporterar inte – för upptagna med c-kändisar

Written by Henrik Johansson

Igår kunde IRM avslöja hur två SD-politiker hånade både Rossana Dinamarca och Gudrun Schyman genom att insinuera att de endast stödde de ensamkommande som protesterar på Medborgarplatsen för att få ligga. Upprinnelsen till detta var en tweet från Katerina Janouch som under helgen mottagit massiv kritik. Nu kan vi avslöja ett fler SD-politiker hakar på trenden att genom sexuella insinuationer håna våra politiker samtidigt som media inte lyfter ett finger för att bevaka våra politiker. 

Allt började som sagt med Janouch tweet under fredagen:

 

Bilden spreds flitigt och av Janouch följare men även av SD-politikern Paul Cederholm. Även hans kollega Jana Lund spred en liknande bild där det insinuerades att Gudrun Schyman försökte ligga med ensamkommande pga hennes urringning:

Janouch försöker nu fäkta bort all kritik mot sin högst osmakliga hån genom att publicera en ny bild på Dinamarca. Denna bild är tagen 2015, efter att hon utsätts till Sveriges sexigaste politiker, något som får SD:s politiker att slå på stora gråtskrattsmileyn i tron att de funnit ett hyckleri:

UPPDATERING!

Även SD Göteborgs starke man och ordförande, Jörgen Fogelklou, hakar på till tonerna av ”sexig som rävskabb”, en kommentar fälld av vice ordförande i SD Norrbotten Eric Palmqvist:

Men som en god herre på Nyheter24 enkelt illustrerar, vill man framstå som korkad så är det enkelt:

För med ”sexighet” menar Nyheter24:

Det spelar ingen roll hur snygg politikern är på riksdagsfotot eller om hen är lång, kort, tjock eller smal. I stället utser vi politiker med en extra dos personlighet, någon som bjuder på något annat än en stel politikerprofil, någon som gör något åt problemen i samhället, som visar att politik faktiskt kan innebära handling och inte bara ord.

Tyvärr kan du dock inte läsa om hur politiker hånar Dinamarca och Schyman på någon annan plattform eller nyhetskanal än IRM. Det är nämligen så att Svensk media har fullt upp med att berätta om hur en c-kändis, så som Janouch, nu kommer mista sitt jobb på Vikingline. Och en c-kändis har alltid företräde mot de som faktiskt aspirerar på att bestämma över svenska folkets liv, dvs politiker….


Stöd gärna vår granskning av SD och vårt kampanjmaskineri!

Bank-giro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

Eller bli månadsgivare på: Patreon.com/irm


Lite bonusläsning om hur man behandlar och inte behandlar politiska motståndare, väl rutet David!


Stötta vår verksamhet
  • 1.5K
    Delningar