Granskning

Sverigedemokratisk politiker och riksdagsledamot på solsemester med, enligt SD, ”högerextrema” politiker

Written by Henrik Johansson

När riksdagsledamoten Olle Felten valde att gå ur Sverigedemokraterna till förmån för det nystartade partiet Alternativ för Sverige valde SD att utesluta honom och förbjuda övriga riksdagsledamöter att närvara vid presskonferensen. Motiveringen enligt SD var att Felten visat sig ha samröre med högerextremister och rasister. Däremot verkar det inte var några som helst problem att åka på solsemester med samma högerextrema rasister. IRM kan nu avslöja att kommunpolitikern Joakim Larsson och riksdagsmannen David Lång befinner sig i Italien tillsammans med två riksdagskandidater från AFS, något man är helt öppen med i sociala medier. 

Det är den gamla bunkerfalangen inom SD bestående av Mikael Jansson (AFS), Joakim Larsson (SD), David Lång (SD) och Jakob Eriksson (AFS) som glatt poserar för kameran i Italien:

IRM har nyligen rapporterat om de både SD-politikerna efter att Lång velat kriminalisera Prideparaden och Larsson drömt sig bort på twitter om ett etniskt homogent Sverige. Utspel som säkerligen välkomnas av ett parti som AFS.

Man kan bara spekulera i varför de både politikerna helt öppet frotterar sig med personer som SD dömer ut som högerextrema och rasister, kanske är det en provokation mot ledningen, kanske är det början på något nytt. Vi får helt enkelt vänta och se…


Stötta vår verksamhet
  • 676
    Delningar