Okategoriserade

Gillar utlänningar – så länge de inte är muslimer

SD Kalmar har besökt Kalmar marknad, något Thoralf Alfsson sammanfattar i ett blogginlägg. Han berättar att det har varit två härliga dagar med många intresserade personer och att även kvinnor valt att bära deras knappar, hör och häpna!

Det är väldigt roligt när våra sympatisörer kommer fram och frågar om de kan få en knapp och sedan sätter den på sitt klädesplagg omgående. Och sedan stolt promenerar ut i marknadsvimlet, även en hel del kvinnor!

Alfsson berättar sedan att några barn kommit fram för att fråga varför SD hatar utlänningar och att svaret blivit att det gör de inte. Det vore ju bra om Alfsson valt att sätta punkt där, men han väljer att utveckla sitt inlägg med följande stycke:

Under fredagen fick vi också uppleva hur Storgatan fylldes med muslimska kvinnor i sina hucklen i samband med fredagsbönen. De märkliga är att en så stor andel av dessa kvinnor har en barnvagn också. Jag vet att många reagerar på alla dessa ”hucklekvinnor” och undrar vad det är som håller på att hända. En sak är i varje fall helt säker och det är att dessa kvinnor inte har det minsta intresse av att integrera eller assimilera sig i det svenska samhället. De håller benhårt fast vid den egna etniska och religiösa gruppen.

Uppenbarligen blir Alfsson väldigt provocerad av muslimska kvinnor och hyser ytterst lite respekt för dem med tanke på vad han kallar dem. Tydligen är det också konstigt att de har barn. Vi kan inte riktigt förstå varför, då det är många kvinnor i Sverige som har barn. Men det som provocerade Alfsson allra mest var tydligen detta:

Det mest negativa under dessa dagar var att jag såg den första kvinnan i Kalmar som bar Niqab. Jag hoppas att denna kvinna kommer att få många Kalmarbor att reagera på vad som håller på att ske. Kvinnans man hade för övrigt alla attribut som en taliban i Afghanistan också bär.

Alfsson har också lagt upp en (smygtagen) bild på kvinnan ifråga, då detta verkar vara såpass allvarligt att bildbevis krävs. Alfsson har även kommit fram till en slutsats som får oss att haja till, nämligen:

Islamiseringen går fort just nu i Kalmar och den kommer gå ännu fortare när alla somalier börjar komma till Kalmar.

En kvinna i Niqab är alltså samma sak som att Kalmar islamiseras? Ja du, Thoralf Alfsson… du kanske inte har något emot utlänningar. Men det tycks bara vara så länge de inte är muslimer.


Stötta vår verksamhet