Okategoriserade

Hård kritik mot SD och den så kallade nolltoleransen bland fotsoldaterna

Kent Ekeroths projekt och initiativ, propagandabloggen Avpixlat, hakar nu på Thoralf Alfssons linje om hur Expo och IRM styr SD:s nolltolerans. Avpixlat återger den 18/4 2013 Alfssons inlägg i sin helhet. Man griper även tillfället att spekulera och relativisera lite kring de händelser som ägde rum runt Stureplan den där kvällen för några år sedan när tre glada gossar med järnrör varit ute och rullat hatt:

Faktum är att partiet gick fram i opinionen efter den händelsen

Skriver Avpixlat. Detta skulle bero på att partiets väljare ställde sig bakom de åtgärder som riktades mot de inblandade och att:

media försökte överexploatera händelsen

Som om en nyhet av det slaget inte exploaterar sig själv (tre SD toppar kallar folk för babbe, hora, säger ”det här är inte ditt land” åt folk samt beväpnar sig med järnrör)? Inga problem alltså! Den modellen fungerade. Men nu är Avpixlat kritiska:

När det gäller den senaste tidens uteslutningar har partiledningen inte lyckats kommunicera en bild till väljarna så att alla förstått och ställt sig bakom besluten. I stället har det uppstått förvirring och osäkerhet. Väljare och i viss mån även aktiva i partiet har delat upp sig i läger för respektive emot uteslutningarna och hur nolltoleranspolicyn har omsatts i praktiken.

Nu går det naturligtvis inte att besöka fotsoldaternas basecamp på nätet utan att även skumma igenom lite av vad de själva säger. Inlägget på Avpixlat har hittills genererat 387 kommentarer och kritiken är massiv mot SD och dess påstådda nolltolerans. Här har ni ett axplock av fotsoldaternas kritik:

 

Har Sverigedemokraterna övergett gräsrötterna? Är det så att man har gått från att vara partiet som ”säger vad du tänker” till att vara partiet som sparkar ut alla representanter som säger vad de tänker?

 

 


Stötta vår verksamhet