Granskning

Kasselstrand – personer som kallat invandrare för parasiter utesluter mig #LOL

Written by Henrik Johansson

Idag kom beskedet som alla väntat på, Gustav Kasselstrand och William Hahne kickas ur partiet då partiledningen känner sig hotade av deras nyvunna inflytande i Stockholm stad.

erwertweryrewUnder dagen har Kasselstrand och Hahne också deklarerat att man inte kommer att kandidera till omval för SDU. Istället förordar man den avstängde tjänstekvinnan Jessica Ohlson som ny förbundsordförande, Kasselstrand kallar henne för Sveriges egna Marie Le Pen(Le Pen är ledare för franska Front National, ett rasistiskt parti som SD inte ville samarbeta med, men som hyllas av alla SD-politiker):

Gustav K Marie Le PenLiknelsen med den rasistiske partiledaren är något som uppenbarligen uppskattas av Ohlsson själv:

dgsdgsdgshg

Den som kommenterar den påhittade ideologiska avvikelsen och hyckleriet bäst är faktiskt Kasselstrand själv:

Gustav K Rassar utesluter mig

Samtidigt som detta visar att SD hycklar och att grov rasism tillåts inom SD så ska man komma ihåg att Kasselstrand skitit fullständigt i vad ledande företrädare sagt, Kasselstrand har till och med försvarat sina rasistiska partikamrater. Det är först nu, när han själv blev utesluten, som han börjat gnälla om rasister i Sveriges största rasistiska parti.

Tyvärr har flera medier och journalister gått SD:s ärende och kallat detta för en strid mellan ett rumsrent SD och ett icke rumsrent SDU. Det är såklart bara trams och dessa journalister, som ofta vet vad Annie Lööf hade för färg på skorna förra veckan, bör genast sätta sig i skolbänken och läsa på om Sverigedemokraternas företrädare. Samtidigt är vi på IRM inte sena på att bidra med lite kunskap och tänkte därför göra en lista på några av de som nu sitter i SD:s partistyrelse och som fällde Kasselstrand för rasism:

Pavel Gamov, Suppleant – Rasistmejlen om Sahlins dotter:

När Mona Sahlins dotter gifte sig med en mörkhyad man fylldes främlingsfientliga sajter med rasistiska artiklar.

En av dem som störde sig på giftermålet var Sverigedemokraternas EU-kandidat Pavel Gamov som i ett mejl till högerextrema Nationaldemokraterna kallade det för en ”fadäs”.

maxresdefault

 

 

 

 

 

Markus Wiechel – SD-riksdagsmannens rasistattack avslöjad

Expressens tv-program Primetime kan i dag avslöja riksdagsmannens chattlogg från Facebook där han kallar svarta afrikaner för ”satans jävla aphelveten” och ”efterblivna jävla pensionsräddare!”
Han avslutar sitt utfall med att säga att han ”vill döda folk”.

DSC_0246

 

 

 

 

 

Roger Hedlund – dömd tillsammans med nazister från NSF för misshandel

 


Stötta vår verksamhet
  • 1.2K
    Delningar