Granskning

Kent Ekeroth eftersöker information om Kahin Ahmed för smutskastningskampanj

Just nu pågår det en hård kampanj mot moderatpolitikern Kahin Ahmed där bland annat hat, hot och ren smutskastning används mot Ahmed. En som inte räds att få lite skit under naglarna är Kent Ekeroth som finner propagandamaterial på Jan Sjunnesson Facebook och genast efterfrågar mer information. 

Det visar sig snart att Ekeroths fråga om mer information snart utvecklar sig till ett praktexempel på bristande källkritik från den ”svärjevänliga rörelsen” och rasism från SD-politiker:

Först ut har vi Jan Sjunnesson som delar först och söker belägg sedan. Vi har en Ekeroth som helt plötsligt agerar ”källkritiskt” och vi har David Bergquist, SD-politiker i Nacka, som menar att vi tar hit ”lata människor från andra världsdelar”.

Med tanke på att Bergquist tidigare försvarat en film som glorifierar Hitler, och påstår att ”Europas härskarfolk” är utdöende, så blir vi inte förvånade över hans uttalande:

”Det finns onda krafter som förvandlat Europas härskarfolk till en utdöende folkgrupp som ber om ursäkt för att de fortfarande inte har lämnat över hela sitt land och samtliga resurser till främlingarna”

Vi blir heller inte förvånade över att Sjunnesson skjuter först och frågar sen, med tanke på att han är fortfarande påstår sig hittat en vapengömma som varken polis eller Säpo funnit. Ingen annan heller för den delen…

Det enda som förvånar oss är väl att Ekeroth, i skrivande stund, inte spridit bilden. 


Stöd gärna vår granskning av SD och vårt kampanjmaskineri!

Bank-giro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

Eller bli månadsgivare på: Patreon.com/irm


Stötta vår verksamhet
  • 665
    Delningar