Granskning

Kent Ekeroth – Svenskar måste få bidrag så att de föder fler barn än invandrare

Kent ekeroth meme

Vi på IRM har tidigare publicerat gamla blogginlägg av både ärkehomofoben Björn Söder och ”EU-anhängaren” Jimmie Åkesson. Nu är det dags igen!

Den här gången kan vi avslöja texter som skrevs mellan åren 2008 och 2012 av riksdagsledarmoten Kent Ekeroth (ni vet topp-politikern som fick ta en ”time out” efter att ha betett sig som en pubertal tonåring i samband med den numera ökända järnrörsskandalen, men numera är ursäktad och förärad en plats i justitieutskottet).

Genom internetsidan har vi kunnat hitta ett stort antal raderade blogginlägg på Kent Ekeroths hemsida. Inlägg som av någon ”mystisk” anledning har blivit bortplockade. Vad vi samtidigt har kunnat se är att andra inlägg från de aktuella åren återfinns på den nuvarande hemsidan. Som ett exempel finns det endast ett inlägg under fliken december 2008 på dagens hemsida medan det finns hela 18 stycken under samma flik från början.

En del av texterna har så klart publicerats tidigare, i andra sammanhang och i andra medier. Men vi tycker ändå att det är av största vikt att än en gång släppa materialet så att ingen glömmer vem Sverigedemokraternas rättspolitiska ideolog egentligen är.

Så plocka fram foliehatten och tejpa fast hakan för nu blir det galenskap signerat partitoppen Kent Ekeroth!

Att Sverige har en åldrande befolkning är det få som ifrågasätter. I Sverigedemokraternas fall finns det dock ett litet problem när det gäller just den åldrande befolkningen och partiet ovilja att låta människor komma till Sverige för att fylla luckan som uppstår.

I ett numera raderat blogginlägg från 9e mars 2009 uppmärksammar Kent just ovan nämnda befolkningsproblematik, och funderar sedan friskt kring tänkbara lösningar.

”att vi behöver föda fler barn i Sverige råder det ingen tvekan om. Sverige har ett snitt på cirka 1.7 barn per kvinna, och det behövs 2.1 för att hålla befolkningen intakt.

Notera då att vissa invandrargrupper i Sverige föder långt fler barn än 1.7, vilket innebär att den svenska delen av befolkningen troligen ligger en bit under 1,7.”

Notera att Kent inte har den blekaste aning om hur fördelningen ser ut mellan den så kallat ”svenska delen av befolkningen” och ”invandrargrupper”. Notera också att beräkningarna ser ut som följer:

”År 2008 fick kvinnor födda i Sverige med svenska föräldrar i genomsnitt 1,86 barn, medan motsvarande siffra för utrikes födda kvinnor var 2,2 barn. Kvinnor födda i Sverige med föräldrar födda utomlands födde i genomsnitt 1,68 barn.”(http://www.migrationsinfo.se/demografi/befolkningstillvaxt/)

Utifrån vilt spekulerande på klassiskt konspirationsteoretiskt maner kring hur medborgarnas barnafödande ser ut, fortsätter Kent med att förklara sitt problem:

”Vad som händer idag, vilket späs på att en stor invandring(sic), är att svenskarna (uppdatering:alltså bärare av den svenska kulturen) blir allt färre medan den icke-svenska befolkningen (uppdatering: dvs de som inte anammat en svensk kultur) ökar. Med denna utveckling är det bara enkel matematik: Sverige kommer inte vara svenskt i framtiden.”

Ärkerasisten Ekeroth(som uppenbarligen glömt att det heter ”kultur” nuförtiden) tar här arvsynd till en ny nivå, genom att på riktigt påstå att barn som föds av vissa ”grupper” är ett hot mot Sverige eftersom att de inte är ”bärare av den svenska kulturen”.
I alla fall. Efter att Kent redogjort för sitt psuedofilosofiska rasistflum får vi ta del av hans lösningar.

”Det behövs incitament, eller snarare möjligheter, för folk att skaffa barn.[…]Vi behöver rikta ekonomiska incitament för att få den svenska delen av befolkningen att föda barn”

Okej, så Kent vill alltså ge pengar till ”svenska” mödrar som föder många barn. Man kan ju fråga sig om det även kommer att komma en medalj på posten efter varje födsel?
Något vi åtminstone kan slå fast är att varken judar eller samer behöver vänta på någon utbetalningscheck om Sverigedemokraterna skulle hålla i plånboken.

På IRM kan vi bara konstatera att vi är otroligt glada över att leva i ett land där ett parti med företrädare som Kent inte får något som helst inflytande över lagstiftningen (eller befolkningens livmödrar).

Dock kan vi inte låta bli att fundera på hur Kent ska kunna avgöra vilka medborgare som är berättigade ”ekonomiska incitament”?
Vi på IRM tänkte att vi skulle ge Kent några konkreta förslag:

  •  Kolla om folk blir arga när SVT klipper i Pippi
  •  Kolla om folk firar midvinterblot på rätt sätt (vi fick tipset av Björn Söder)
  •  Kolla om folk bär folkdräkt första dan på jobbet
  •  Kolla om folk säger ”kultur” när de egentligen menar ras
  •  Skallmätning

Eller så lägger du en helt enkelt en motion om att du vill registrera befolkningens ursprung..
http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Ovriga-dokument/Ovrigt-dokument/Reformering-av-lag-om-behandli_H2021106/

 

Fortsättning följer…
Vi på IRM uppmanar såklart alla våra läsare och meningsmotståndare att själva titta in i Kent Ekeroths värld genom adressen:
http:///web/*/http://kentekeroth.se

Missriktad insats bättre

Kents blogg 2010


Stötta vår verksamhet
  • 4.3K
    Delningar