Okategoriserade

Klimatkonspirationerna fortsätter

Den sverigedemokratiska riksdagsledamoten Thoralf Alfsson har tidigare berättat att han är klimatskeptiker, det vill säga att han inte tror att det pågår några klimatförändringar. Alfsson menar att klimatkrisen är påhittad eftersom…

  • … han ser ”kritiskt på allt som presenterats som sanningar av mainstream i samhället”.
  • … han har inte ”sett några problem och definitivt ingen global uppvärmning”.
  • … klimatutsläpp inte finns definierat på Wikipedia.
  • … han inte kan se någon höjning av havsnivån.

Nu har i alla fall Alfsson skrivit ett nytt inlägg på sin blogg med rubriken ”PROBLEMJOURNALISTERNA 2”. I inlägget, som ska föreställa någon form av granskning av journalister, försöker han återigen förklara att det inte pågår någon höjning av havsnivåerna. Alfsson tar upp en notis av TT som exempel.

Alfsson menar att denna notis ”avslöjar TT:s agenda”, vilken denna agenda berättar han dock inte. Alfsson skriver vidare:

”Denna artikel har nog publicerats i varenda lokaltidning för att skrämma upp befolkningen. När det gäller klimatalarmisterna ska givetvis inget ifrågasättas, vare sig siffror eller påståenden. Det enda man vill ha är någon som bekräftar möjligheten. Givetvis nämner man sedan inte ett enda ord om vad t.ex. landhöjningen innebär.”

Landhöjning kontra havsnivåhöjning har vi redan tagit upp i ett tidigare inlägg, och att det egentligen inte har något med saken att göra eftersom den globala uppvärmningen påverkar så mycket mer än bara havsnivån.

Alfsson skriver också:

”När det gäller landhöjningen finns det en plats i Sverige som är mycket intressant. Jag ägnade nästan en timme åt att försöka hitta bilder på nätet från denna plats men misslyckades. Något som jag finner mycket märkligt!”

Är detta också en del av TT:s agenda?


Stötta vår verksamhet