Granskning

SD Sigtuna – politikerna har infört otydliga parkeringsregler för att bekosta mångkulturen med p-böter

Written by Henrik Johansson

Mycket dumt har vi läst genom åren från SD-politiker och deras kommunföreningar. Allt från att halalkött skulle vara magiskt till att rena våldsuppmaning om att skjuta Zlatan. Därför är det också otroligt svårt att rangordna alla dumheter, men en sak är klar. När SD Sigtuna påstår att etablerade politiker infört otydliga parkeringsregler för att bekosta mångkultur genom att folk felparkerar och får böter, ja det når definitivt topp tio på idiotilistan. 

Det var en IRM-följare som tagit del av SD Sigtunas officiella valmaterial och reagerat på denna minst sagt anmärkningsvärda formulering:

Smaka på orden och låt galenskapen sjunka in. Det Sverigedemokraterna säger – i sitt officiella valmaterial – är alltså att parkeringsböter är något man infört för att ”straffbeskatta” befolkningen i syfte att bekosta ”mångkulturen”. Inte nog med det, det finns tydligen extra ”otydliga parkeringsregler” i Sigtuna som gör att de bötfälls mer, och det ska SD minsann få ett slut på.

Men det stannar inte där, SD Sigtuna säger sig också vara ett riktigt ”vårdparti”! Något man tydligen blivit genom att säga ”ja” till poliser, till skillnad från andra partier som tydligen säger nej till poliser…

Att de inte nämner ett enda ord om faktisk vård är inget problem, har man bara tagit kvinnors ”trygghet på allvar” så löser sig vårdköerna av sig själv och man blir ett riktigt vårdparti.

När vi når SD Sigtunas ordförande Inga-Lill Björkman för en kommentar så är hon fåordig men står fast vid att det handlar om en straffbeskattning för att betala invandring:


Stötta vår verksamhet
  • 2.6K
    Delningar