Granskning

Landstingspolitiker som modererar Avpixlat – ”Vore jag Putin skulle jag bomba Sverige”.

Written by Simon Andersson
Text och research: Simon Andersson, Myra Åhbeck Öhrman

Avpixlat-medarbetaren Katarina Broman har under flera år skrivit rasistiska kommentarer via Disqus och Twitter. IRM kan nu efter en granskning avslöja att Broman har politiska uppdrag för Sverigedemokraterna i landstingsfullmäktige Västmanland. Där är partiet – enligt oppositionsrådet Maria Andersson Liljedahl – också medvetna om hennes roll på Avpixlat – men hävdar att den inte påverkar hennes politiska uppdrag. 

Katarina Broman alias kattab4/katarina.broman är en välkänd användare för de som följer den radikalnationalistiska internetmiljön. Avpixlat-moderatorn har skrivit nästan 100 000 inlägg på Twitter samt Disqus. Flera inlägg tar sin utgångspunkt i antisemitiska konspirationsteorier. Broman påstår till exempel i flera kommentarer hur olika judiska familjer har tagit över viktiga institutioner i världen och i hemlighet kontrollerar flera av världens stater, bland annat Sverige.
soros-styr-sverige

 

När användaren ”patrioten10” påstår att ”det är judar som pushar för massinvandring” så använder Broman släkterna Bonnier och Rotschild som exempel i sitt svar – vanliga kodord för att påvisa en föreställning om ett judiskt världsherravälde. I ett annat inlägg använder hon George Soros som aktör i sin antisemitiska konspirationsteori.
judar-pushar-for-massinvandring

I princip allt mellan himmel och jord är styrt av de judiska familjerna – enligt Katarina Broman. Medier, TV-kanaler, Hillary Clinton, Jan Helin, röstningsmaskinerna i det amerikanska valet och självaste påven i Vatikanstaten. Givetvis är allting regisserat av ”The New World Order” och ”Bilderbergruppen” i sann ZOG-anda (Zionist Occupation Movement)
.paven-stars-av-george-soros
Men det är inte bara konspirationsteorierna hämtade från rasideologers fantasifoster som kännetecknar Bromans framfart på nätet. Där finns också andra kommentarer, värdiga en Avpixlatmoderator tillika landstingspolitiker för Sverigedemokraterna. Muslimer kallas till exempel för nazister. De påstås också få sin humor avlägsnad genom kirurgiska ingrepp vid omskärelse.
muslimer-far-sitt-sinne-for-humor-avlagsnat
muslimer-ar-nazister
Hon anser också att Sverige har blivit invaderat av ”rumänska zigenare”. Någonting hon betraktar som en krigshandling.

sverige-ar-invaderat-av-romer

 

När vi når Katarina Broman för en kommentar så vill hon inte prata med oss. Efter att ha sett den här tweeten kände vi oss dock tvungna att vänligt upplysa henne om att telefonkatalogerna numera finns på internet. Hon är annars välkommen att ringa oss (vi finns också på Eniro) så vi kan fråga henne varför hon vill bomba Sverige.

Glöm inte att stödja oss i vår kamp mot SD, smått eller stort spelar ingen roll. Vi ska tillsammans ta fighten i valrörelsen 2018!

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59


Stötta vår verksamhet
  • 2K
    Delningar