Granskning

Massivt hat mot matbloggare från den ”svärjevänliga” rörelsen efter att hon lagat kebab i TV4

Written by Henrik Johansson

Tidigare under dagen kunde IRM avslöja hur Sverigedemokraterna i Flen oroade sig över en pågående islamisering efter att matbloggaren Zeina Mourtada lagat kebab i TV4:as morgonprogram. Nu vill vi visa omfattningen av hatet mot Mourtad inom den ”svärjevänliga” rörelsen och hur det organiserats i olika SD-vänliga forum. 

Det hela började med att Fria Tider uppmärksammade att TV4 låtit den prisbelönte matbloggaren Zeina Mourtad laga olika sorters kebab i Nyhetsmorgon på midsommardagen. Anledningen att det blev just kebab handlade om att TV4 hade den goda självinsikten att efterfråga en enklare form av mat under midsommardagen. Dvs bakismat.

Artikeln tog rejält spinn med hjälp av fejkkontot Henrik Nilsson som spammade samma inlägg i alla större ”svärjevänliga” grupper:

Och självfallet tog det hela ordentlig spinn. Rasism, uppmaningar om att rösta SD och bojkotta olika TV-kanaler stod som spön i backen:

Som vanligt finns det bara två sätt att lösa problemet på, rösta SD 2018 och bojkotta TV4 (även SVT medans ni är igång):

Vi vill än en gång poängtera för alla vettskrämda ”svärjevänner” därute att TV4 visst visade traditionellt svensk midsommarmat, men det gjorde man på midsommarafton, ni vet, den dagen vi traditionellt käkar midsommarmat….

Mourtad passade även på att skicka en hälsning till alla hatare:

 


Stötta vår verksamhet
  • 2.7K
    Delningar