Okategoriserade

Mattias Karlssons nya försvar av Sjösted – titta på den här bilden när han gullar med barn

Igår kunde vi på IRM berätta hur Mattias Karlsson försvarade sin tilltänkte finansministers besök på en nazikonsert med att Oscar Sjöstedt varit intresserad av en tjej som han följt till spelning, och vem har inte varit tänd på en tjej och hamnat på en nazispelning lixom. Hursomhelst, nu växlar Karlsson upp och slänger in en bild på Sjöstedt gullandes med ett barn. Och det vet ju alla, du kan vara nazist och samtidigt tycka om barn. 

Kommunikationen sker som vanligt via hans Facebook och kommer med ett långt försvarstal av Sjöstedt:

Jag har däremot känt Oscar under mer än en fjärdedel av mitt liv.

Vi har ofta varit oense och sett olika på partiets organisation, arbetsrutiner och politiska prioriteringar.

Han är en ganska bullrig typ med en fäbless för det absurda i tillvaron som ofta skrattar, gestikulerar och gör sig lustig över allt möjligt och omöjligt. Speciellt när han druckit några öl. När han någon gång har druckit ett par öl mer han kanske borde, så har han ibland, i likhet med de flesta av oss, slirat lite på omdömet och varit lite burdus.

Men han är också resonabel, kompromissvillig, intelligent, lojal, hårt arbetande, ansvarstagande och omtänksam och han har vunnit min respekt som vän och kollega.

Under alla de år jag känt honom har han aldrig sagt någonting negativt om det judiska folket, tvärtom.

Karlsson går vidare och menar att Sjöstedt även är en djurvän, något Karlsson även förmedlat till media:

Jag har sett honom stötta och trösta vänner och kollegor som haft det tufft.

Han är stor djurvän och behandlar sina husdjur som familjemedlemmar.

Han är en engagerad och varmhjärtad pappa.

Trots allt det sistnämnda så målas han nu ut som ett rasistiskt, nazistiskt, antisemitiskt, empatistört, djurföraktande monster inför hela svenska folket.

Inte på grund av att han givit uttryck för sådana åsikter och sympatier, utan enbart baserat på skuld genom association”. För att han hade en viss jacka på ett skolfoto när han var tonåring, för att han för mer än ett decennium sedan följde med en tjej till en fest där det visade sig finnas dåliga människor, för att han en gång för fem år sedan skrattade vid fel tillfälle.

Inlägget avslutas med följande bild på Sjöstedt som håller fram fingret till en bebis:

dsgdhgffdfd

Det här är inte första gången Karlsson drar politiker-med-gulliga-djur-eller-bebisar-kortet. I september när det än en gång blåste hårt kring Kent Ekeroth så lade Karlsson upp en bild på Kent med en sjuk kalv:

fghgfgjgjh

Det finns såklart ingen motsättning mellan att vara djurvän eller älska barn och gå med i ett rasistisk parti eller bedriva en rasistisk politik. Vi på IRM är övertygad om att det finns gott om barnkära och djurvänliga människor inom SD. Det som skiljer SD och andra åt är väl snarare att SD bedriver rasistisk politik som drabbar andras barn. Det är lätt att se om sina ”egna”, det är större att inkludera andra i denna gemenskap. 

Vi vill än en gång poängtera vad som framkommit om Sjöstedt:

  1. Enligt uppgiftslämnare så finns Sjöstedt i den del av skinheadrörelsen som hyser rasistiska åsikter mellan 98-03
  2. Runt 2005 går han på en hemlig spelning hos nazistorganisationen Gula korset, som var en stödorganisation för fängslade nazister och drevs av det nazistiska nätverket Info 14. Gula korset hade inga problem med våldsanvändning och rena terrorbrott. Bland annat stöttade organisationen en nazist som år 1997 skickade en brevbomb till dåvarande justitieminister Laila Freivalds.
  3. Runt 2009 hamnar han på Island där han festa, lever och arbetar med nazister.
  4. 2012 fastnar han på film där han berättar glada anekdoter om sin tid med nazisterna och skrattar hjärtligt.
  5. 2014 kommer han in i riksdagen för Sveriges största rasistiska parti.
  6. 2018 aspirerar han på finansministerposten.

Stötta vår verksamhet
  • 741
    Delningar