Henrik Johansson

Henko
Henrik är en av IRM:s grundare och har arbetat mot organiserad rasism genom föreläsningar, journalism och aktivism sedan 2010. För närvarande jobbar Henrik åt Fastighetsanställdas förbund som lokalombudsman.

Kontakt: [email protected] Facebook Twitter

Christopher Gummesson

Christopher
Juridikstuderande som utgör ena halvan av IRM-podcast. Lag och ordning ligger honom varmt om hjärtat och får Christopher välja ämne för podcasten så faller lotten inte helt oväntat på asyl-eller migrationsrätt. Född och uppvuxen i Sundsvall men vill göra gällande att han kommer från det något mer exotiska Njurunda. För närvarande hemmahörande i Umeå. Även fast Christopher är född under de första skälvande åren på 90-talet så har han ett osunt förhållande till gubbkultur såsom Per-Olov Enqvist, Bruce Springsteen och Ulf Lundell.

Kontakt: [email protected]

Magnus Esser Bengtsson

Magnus
Trollhättebördig bondson som fastnat i Uppsala efter studier i statsvetenskap och filosofi. Anslöt till IRM 2014 och har sedan dess haft som primär uppgift att -tillsammans med Christopher Gummesson- producera, klippa och sända IRM-podcast.
Utöver detta händer det också att Magnus producerar/redigerar videos, föreläser och även skriver texter för IRM.

Grundare och ordförande för föreningen Support IRM.

Kontakt: [email protected] Twitter

Fredrik Almroth

Fredrik
Fredrik har nördat ner sig ordentligt på SD:s historia som han även skriver om på sin egen blogg Polimasaren. Han researchar därför gärna äldre material samtidigt som han också spanar på nytt. Brukar belöna sig själv med en kanelbulle när han hittar något bra.

Kontakt: [email protected] Facebook Twitter

Christoffer Svanströmer

Christoffer
IRM’s egen satirtecknare. Född och uppvuxen i den småländska obygden, det är därmed omöjligt att förstå vad han säger. Har studerat ett antal år vid Uppsala Universitet och innehar en kandidatexamen i arkeologi, men har även läst, historia, antropologi och global miljöhistoria. När han inte studerar eller ritar diverse strunt för IRM så tillbringas kvällarna med att banka huvudet mot närmsta plana yta i frustration över Sverigedemokraternas fadäser.
Kontakt: Facebook Twitter