Okategoriserade

Karlsson bevisar att Ekeroth inte är rasist – folk som klappar kalvar kan inte vara rasister

I reportaget ”Det svenska hatet” på Aftonbladet beskriver skribenten Gellert Tamas, bland annat, hur Kent Ekeroth varit drivande bakom den rasistiska bloggen Avpixlat. I reportaget berättar även en källa hur Ekeroth, under en fest, deklarerat att han skulle pissa på den döde partikollegan William Petzells grav. Att Ekeroths rasism och empatilöshet nu kavlas ut i Aftonbladet har fått Mattias Karlsson att reagera. I ett inlägg – på Facbook som vanligt – skriver Karlsson att Ekeroth inte kan vara empatistörd, eftersom han klappat en kalv. 

Det är alltså delar av den här texten som fått Karlsson att reagerat:

Under flera månaders tid återkom Kent Ekeroth ständigt till samma tema: Petzälls svek. Han verkade nästan inte kunna prata om någonting annat, oavsett om det handlade om en social kväll på krogen eller mer arbetsrelaterade möten. Hans ton var lika hård som skoningslös.

Petzälls tid som politisk vilde i Sveriges Riksdag blev kort, den varade inte ens i ett års tid.
Den 1 september 2012 hittades han död efter en överdos i sin mammas lägenhet i Varberg.

Inte ens detta verkade få Kent Ekeroths ilska att lägga sig. En tid efter dödsfallet samlades ett antal sverigedemokrater för att fira en av riksdagskollegernas födelsedag. En av dem som var med beskriver i ett mejl vad som hände på festen, en tid efter William Petzälls begravning: ”Nej, Kent är ingen sympatisk figur. Jag minns tydligt hur han tidigt om kvällen och i nyktert tillstånd på en födelsedagsfest hos en riksdagskollega i Skövde högt och tydligt deklarerade att han skulle ‘pissa på hans grav’ syftandes på William Petzäll. Många tog illa vid sig, men ingen sa något.”

Men Karlsson är inte sen på att ge journalisten Tamas svar på tal!

bvbfhdfh

Japp där har ni det ultimata beviset för att Ekeroth omöjligt kan vara en rasist. Han har ju en gång klappat en skadad ko. Å andra sidan, vet ni vem som också var djurvän?

hitlerdeer_thumb


Stötta vår verksamhet
  • 2K
    Delningar