Dumheter

Nazisterna är kränkta – kan SD sluta sno våran politik utan att credda!?

Text: Christopher Gummesson

Sverigedemokraterna fortsätter att röra upp känslor. Idag kom dock kritiken från ett något oväntat håll. Patrik Fridén tycker nämligen att Sverigedemokraterna börjar bli lite väl nazistiska utan att ge Svenskarnas parti någon credd. 

Fridén är en av SvP:s främsta företrädare och i våras blev han rikskänd för att han utbildade sig till bombexpert. I somras fick han praktisk nytta av sina kunskaper då han valde att åka ner till Ukraina för att ”försvara Europa och vårt broderfolk”.

Han har vidare sagt att alla ”icke-européer” ska bör utvisas ur Sverige. För att avgöra vilka som har europeiskt blod ska en statlig myndighet inrättas, så att man kan upptäcka utomeuropeiskt blod även långt bak i generationerna. På frågan hur han skiljer sig från Hitler svarade Fridén att han anser ”slaver och sydeuropéer ska räknas som européer”.

Idag skriver han såhär på sin facebook-sida:

”Det skulle vara bra med ett repatrieringsbidrag. – SvP:s politik. Punktskatta bankerna? SvP vill nationalisera dem. Judar är inte svenskar? Amen, precis vad vi i SvP sagt hela tiden.”Tar emot att ge Björn Söder rätt när han och hans partikamrater i smyg kopierar vår politik utan att ge någon som helst kudos eller tack för våra uppoffringar utan istället har man sett hur Åkesson suttit och hejat på vänsterextrema vandaler och kallat oss nazister.”

10855923_10155021954225121_1894347152_oDär har vi det. Nazisterna tycker att det är dags att Sverigedemokraterna på allvar börjar stå för sin ideologi. Det är inte luddigt för någon längre. Fridén är dock inte bara kritisk. Han avslutar sitt inlägg i en mer positiv ton. Positiv ur en nazists synvinkel, alltså. Vi å vår sida blir snarare rädda och ännu mer beslutna om att bekämpa vansinnet. Den sista meningen skänker kalla kårar längs ryggraden:

”Men vår idé vinner onekligen mark och mer makt”.

 


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela