Okategoriserade

Nytt Sverigedemokratiskt kommentarskonto outat

Henric Andersson Kulturmarxister
Written by Henrik Johansson

Mängden Sverigedemokrater som uttrycker sig minst sagt ”klumpigt” på internet, tycks bara öka. Tidigare har vi skrivit om bland annat Patrik Olsson som uttalat sig om det hemska som hände på Utöya och vem som eventuellt bar skulden. Vi har även skrivit om Peer Pedersen som menar att det är ett faktum och vetenskapligt belagt att vissa ”raser” eller folkslag har lägre IQ.

Näst på tur ut är Sverigedemokraten och den tidigare svenska mästaren i bordshockey, Henric Andersson

Henric påstår i ett inlägg på den numera nedlagda främlingsfientliga bloggen politisk inkorrekt att media kvoterar in kulturmarxister istället för de bäst lämpade journalisterna.

Kulturmarxist är ett ganska spännande ord som har en gedigen historia, något som ni kan läsa mer om här. De flesta känner dock igen det, då Breivik använt det flitigt för att beskriva vad han ser som sina största fiender.

För att ge en snabb beskrivning av kulturmarxism så kan vi väl säga att det i grund och botten är en konspirationsteori om judar, som på senare tid ”tvättats” för att kunna användas av ”invandrarkritiker”. Man säger i svepande ordalag att alla som inte kritiserar invandrare är påverkade av kulturmarxisters lära. Som sagt i korta ordalag.

Vidare gör Andersson något som vi på inte rasist, men bara kan tolka som ett försök att smutskasta romer genom att ifrågasätta vad de tillför. Men han pratar också i svepande ordalag om invandrare och hur – på klassiskt SD:manér – berikar vår kultur:


Stötta vår verksamhet