Granskning

Nyvald ledamot i socialnämnden vill beväpna sig och ta tillbaka Sverige

Annacarin Maisa valdes förra veckan in i socialnämnden i Lysekils kommun. Hon kritiserades nästan omedelbart för ett av sina uttalanden, men hävdade då att det var ett skämt och att hon ångrade sig. Vi kan nu visa fler exempel på det rasistiska och våldsamma synsätt hon visat i sociala medier.

Det hela började med att vi fick ett tips om en artikel i Bohusläningen där en nyvald ledamot i socialnämnden i Lysekils kommun konfronterades med att hon ville kasta isbollar på invandrare och kallat ett bostadsområde för ”blatteberget”. Det hela följde i stort standardmallen för när en Sverigedemokrat uttryckt sig opassande.

Det är sådant som jag lade ut innan jag tog det här uppdraget, jag lägger inte ut sådant längre.

Citat: Annacarin Maisa, omvänd och from antirasist tre veckor efter händelsen.

Det är dumheter, man sitter och skojar med varandra.

Citat: Annacarin Maisa, komiker.

Jag tror inte jag är känd som stans största rasist. Jag har många vänner från massa nationaliteter.

Citat: Annacarin Maisa, med källhänvisning till resten av alla rasistapologeter någonsin.

Baserat på vår erfarenhet misstänkte vi dock att det här bara var toppen på isbollsberget. En snabb undersökning visade mycket riktigt att Annacarin under bara det senaste året lyckats med att förespråka väpnad revolution:

ac6

screen-shot-2016-11-29-at-11-58-14

Dela länkar från den militanta nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen:

ac2

Ocensurerat hänga ut tre okända svarta barn för att håna dem:

AC1

ac4

Dela bilder som jämför svarta människor med apor:

ac3

Samt dela antisemitiska nidbilder om hur svenskarna utnyttjas:

ac5

 

Som man brukar säga, en olycka kommer sällan ensam. På samma sätt kommer en rasistisk kommentar sällan utan rasistiska åsikter. Att hävda att hon inte längre postar sådant sedan hon blev invald gör noll och ingenting för att förändra hennes världssyn. Speciellt inte när det yttrade sig så sent som för tre veckor sedan.

Christoffer Zakariasson, ordförande för Sverigedemokraterna i Lysekil, har lovat att han ska diskutera kommentaren om isbollarna med henne och ”se hur hon har tänkt”. Christoffer, du är välkommen att ta med även detta material i din diskussion.

 

Glöm inte att stödja oss i vår kamp mot SD, smått eller stort spelar ingen roll. Vi ska tillsammans ta fighten i valrörelsen 2018!

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59


Stötta vår verksamhet
  • 1.4K
    Delningar