Granskning

SD-kandidat: svenska kvinnor kommer få ett bistert uppvaknande när 40 muslimer står i kö för att våldta dem

Written by Henrik Johansson

Bo-Göran Bill är fjärdenamn för Sverigedemokraterna i Älmhult och uppmärksammas idag av Smålandsposten efter en rad rasistiska uttalanden i sociala medier. I en post gör Bill ett långt utlägg om hur alla muslimer ser kristna kvinnor som lovligt byte för våldtäkt och att kvinnorna kommer få ett bistert uppvaknande när 40 muslimer står i kö för att våldta dem. 

Bills hat mot muslimer och invandrare är helt ogenerat och öppet på hans Facebooksida men han säger att partikollegorna aldrig haft några åsikter på hans utspel. Till exempel skriver Bill att invandrare är ”giftormar”:

”Ikväll har jag tittat på fina svenska ungdomar som vältränade och fokuserade gjorde sitt bästa i Europamästerskapen. Om man jämför dessa ungdomar med den skitiga dynga som terroriserar våra stadskärnor och förorter och numera även mindre orter, så ser man lätt att något gått fasansfullt fel. Vi måste rensa ut, bura in och skicka hem dessa giftormar som förgiftar vårt land.”

På frågan om Bill är införstådd med hur Sverigedemokraterna ser på ”svenskhet” och deras så kallade nolltolerans mot rasism är svaret ja, men han anser sig inte vara rasist:

Bo-Göran Bill är införstådd med att Sverigedemokraterna har deklarerat nolltolerans mot rasism.

Varför kallar du då vissa ungdomar för giftormar, som ska rensas ut, buras in och skickas hem. Är det inte rasism?

– Nej, jag är ute efter dem som lever efter lagar i sina hemländer, som inte vill bli svenskar och bara kommer hit för att utnyttja samhället, säger Bo-Göran Bill.

Han framhåller SD:s definition på vem som är svensk.

– Det är en person som vill bli svensk, till exempel Michel Tornéus.

Denna friidrottare är dock född i Sverige, vilket förbigått Bo-Göran Bill.

I en längre post går Bill igenom vad en muslim är, hur de ser på våldtäkter men också hur svenska män kommer att ta kontroll över kvinnor om de får chansen. Sist men inte minst säger han att kvinnor som är tillsammans med en muslim kommer att få ett bister uppvaknande när 40 män står i kö vid deras säng för att våldta dem. Inlägget riktar sig till alla kvinnor som INTE röstar SD:

I ett inlägg där Bill resonerar kring svenska straff blir hans islamofobi rentav parodisk. Bill förespråkar nämligen straffarbete, tre till fem år för ”småtjuvar” och mycket mer men inser själv att riksdagen inte kommer att släppa igenom ett sådant beslut, dvs om inte ”islam bestämmer”. Så för att vara övertydlig, Bill förespråkar ett system som han själv grinar illa om i andra poster:

Efter Smålandspostens avslöjande skriver Bill att han står för det han skrivit och försökt följa partiets riktlinjer efter bästa förmåga:

Nåja, jag står för vad jag skrivit och han får vinkla som han vill. Jag anser att jag följt partiprogrammet efter bästa förmåga och tycker partiet inte det så blir jag väl utesluten kan jag tro. Men jag hoppas ju att partiet sätter ned foten mot de mer eller mindre ständiga påhopp som media är så glad i att utföra på just oss Sverigedemokrater. Det måste bli ett slut på dessa ständiga trakasserier tycker jag. Det är många duktiga Sverigedemokrater som fått gå, och en del tokskallar. Ha det.

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 1.8K
    Delningar