Dumheter

SD-politikerns ”tuffa tag” mot Svenska våldtäktsmän – sträck på er, skaffa ett gymkort och sluta våldta

Written by Henrik Johansson

Text: Misja De Rond

SD-kandidaten och Ungsvenskarnas starke man i Dalarna, Rasmus Giertz, har nu tagit fram en ordentlig lösning på problemet med svenska män som våldtar. Under en debatt i Mora tog han fram stora släggan och manade svenska våldtäktsmän att skaffa gymkort istället för att våldta. 

Det har väl inte undgått någon under denna valrörelse då Sverigedemokraterna mer eller basunerat ut sitt budskap om att utländska våldtäktsmän ska utvisas, oavsett om det leder dem till en säker död i utvisningslandet. Jag menar varför ha en rättegång kan vi inte bara skicka iväg dem på en gång?

Detta har motiverats bland annat med hänsyn till kvinnors säkerhet. Och eftersom våldtäkter endast begås av män från främmande länder skulle problemet vara löst där. Här gör svärjevännen, Ungsvensken tillika sekreterare för Sverigedemokraterna i Falun, Rasmus Giertz entré.

Han har ju fattat det här med att sexualbrott även begås av, håll i er nu, svenskar. Och inte nog med det, han har även tänkt ut en Supersmart Lösning På Allt. Aftonbladet rapporterar:

”- Till dem har jag bara en sak att säga: sträck på er, skaffa ett gymkort och sluta våldta kvinnor”

För det vet ju alla att mängden sexualbrott män begår är i direkt korrelation till hur ofta de besöker ett gym. Frivården och viktväktarna har därför gått samman och erbjuder nu en medlemsplan i kombination med villkorlig dom och skyddstillsyn. För gym, muskler och testosteron har väl aldrig nämnts i samma andetag som våldtäkt.

Det är ju inte utan att man undrar hur Giertz kom fram till denna supermetod och svaret återfinns nog i hans syn på manlighet, som tydligen är tätt sammanflätat med ett gymkort:

budskapet som jag ville få ut med min formulering, att de ska sträcka på sig, skaffa sig ett gymkort och sluta våldta, var att riktiga män inte våldtar, varpå jag använde gymkort som ett exempel på något som kan betraktas som manligt.

Det är oklart vad som är mest löjeväckande: att gymkort skapar manlighet eller att “riktiga män” inte våldtar.

Giertz har alltså, så som en lydig sverigedemokrat bör, affischerat en ursäkt på Facebook. Han menar där att citatet är taget helt ur sitt sammanhang och trots att han ber om ursäkt för sitt utspel så väljer han att beskylla Aftonbladet för att göra en höna av en fjäder:

Anmärkningsvärt att Aftonbladet verkar ha så lite att skriva om så att de väljer att rapportera om en ungdomsdebatt i Mora. Att de dessutom väljer ett klipp som är taget helt ur sitt sammanhang, och medvetet misstolkar det jag sa.

Om man ändå ska välja att skjuta budbäraren direkt efter sin ursäkt så kanske man ska fundera på om ursäkten ens var värd vatten från första början…


Stötta vår verksamhet
  • 1.2K
    Delningar