Granskning

Rekommenderade oerfarna att köpa prostituerade i Thailand – får fortsatt förtroende av SD

tjejer
Written by Bilan Osman

Karl-Otto Hultström som är aktiv Sverigedemokraterna, och tidigare aktiv i Moderaterna där han förövrigt fick lämna på grund av en del homofobiska uttalanden, har under en lång tid använt sociala medier för att kunna lufta sina unkna åsikter om bland annat ”araber” och muslimer. Vi uppmärksammade honom för ett tag sedan då han på sin facebook skrivit följande:

”Nu visar araber sitt verkliga ansikte! Som råa, primitiva halvmänniskor som istället för hjärna ger de sig besinningslöst på allt från väst…”

Under maj i år refererade han till ett uttalande av Kent Ekeroth när han påstod att ”muslimers barnrika familjer” i själva verket är strategi för att islamisera Europa. Och förutom att han sprider hat mot hbtq-personer, samt muslimer och människor han kallar för ”araber” så har han även öppet skrutit om hur han köper prostituerade i Thailand och dessutom enligt honom själv ”rekommenderat yngre och oerfarna till till de barer jag själv gillar..”:

Blev god vän med flickorna till slut. Alla var framme hos mig och erbjöd sig att hålla mig sällskap en liten stund eller hela natten. Men jag avstod. Inte av några löjliga moraliska skäl utan för att jag tappat intresset. Bjuder gärna på drinkar och får några pussar som belöning men sen är det stopp för min del. Har inga moraliska betänkligheter och rekommenderar yngre och oerfarna till de barer jag själv gillar och där flickorna är trevliga. 

Att bjuda en dam på en drink kostan150 bath vilket motsvarar ca 30 sek. Att ta med sig en dam kostar 300 för att lösa ut henne från baren och sen brukar man betala minst 1000 bath för servicen.

605x528xdgdfhdfh.png.pagespeed.ic.lEgDlGAFg7

Det här är utan tvekan en av de mest vulgära SD-politikerna som vi någonsin kommit över. Och värst av allt? Han sitter fortfarande kvar och är aktiv i SD Botkyrka, och fick enbart en varning enligt deras ordförande.

Vi lät vårt medlemsutskott utreda honom, och bestämde oss för att ge honom en varning och låta honom fortsätta vara aktiv i partiet, säger Robert Stenkvist ordförande för SD Botkyrka.

fgdfgjj

Nästan så att man börjar bli lite trött på att säga det här, men vad hände med nolltoleransen Sverigedemokraterna? Är det som vi så länge hävdat, att det egentligen inte finns någon nolltolerans, och när den tillämpas så handlar det snarare om att försöka ta bort människor aktiva i partiet som ledningen inte tycker om.

Vi kan dessutom konstatera att inte mycket har förändrats sedan Karl-Otto fick den här ”varningen”. Rasism sprids fortfarande på hans sociala medier, och en snabb titt visar att det finns någon som Karl-Otto retweetar lite extra mycket.

hejhej91

ghfghh

Kamil Ryba är ledare för den antimuslimska organisationen Swedish Defence Leage. I början av det här året dömdes han till sex månaders fängelse efter att han under två tillfällen hotat Göteborgs tidning. Det är en våldsam person som är ledare för en våldsam organisation som Karl-Otto tycker är rimligt att sprida.

Och en person (Karl-Otto) som skryter om hur han köper prostituerade, hetsar mot hbtq-personer, muslimer och ”araber” anser SD är en bra företrädare för deras parti. Inte för att detta gör särskilt många speciellt förvånade, men sådant händer bara i ett rasistiskt och genomruttet parti.

Här kan ni se fler uttalanden från Hultström:


Stötta vår verksamhet
  • 7
    Delningar