Okategoriserade

Riksdagsledamot: ”Får man inte kalla Jonas Gardell för bög?”

I ett inlägg från 2010 slår riksdagsledamoten Thoralf Alfsson på stora trumman efter att moderaten Karl-Otto Hultström uttalat att ”bögar” inte ska få adoptera barn:

”de får gärna hålla på med varandra men när de ger sig på småbarn går det för långt ! Och bögarna ska inte få adoptera !!”.

Alfsson ger uttalandet sitt fulla stöd samtidigt som han kritiserar Moderaterna och deras agerande mot Hultström, men som vanligt spårar Alfsson ur. Ordentligt!

Pedofili och bögadoptioner är uppenbarligen heliga kor för Fredrik Reinfeldt och de nya moderaterna. Personligen tycker jag att ovanstående värderingar är alldeles förträffliga för en nämndeman och jag instämmer till fullo i hans kommentar.

Jag ser fram emot att någon moderat förklarar vad som är så uppåt väggarna i denna kommentar och att den stackars Karl-Otto Hultström skall bestraffas offentligt.

Eller har nya moderaterna något nytt mål i sikte när man försvarar homosexuellas böjelser och krav på samhället Det känns som nya moderaterna försöka värva röster från kommunisterna och Feministiskt initiativ eller vad är det som är så hemskt.

Av någon outgrundlig anledning drar Alfsson in Jonas Gardell i sin kritik mot moderaterna. Självklart blir även invandrare indragna i ekvationen, något som är mer regel än undantag i Alfssons diverse inlägg:

Får man inte kalla Jonas Gardell för bög? Är det kanske det som är problemet! Nya moderater får inte säga eller skriva bög! Inte ens på en kommentar i en kommunists blogg.

Svennehora är ju annars ett vanligt epitet på unga etniska svenska tjejer bland invandrarkillar. Undrar om de nya moderaterna blir särskilt upprörda över om någon använder detta ”trevliga” omdöme.

 

Att SD lite titt som tätt försöker framställa sig som ett parti för HBTQ känns pinsamt i ljuset av vad deras ena riksdagsman uttrycker på sin blogg. Frågan är… hur utbredd är egentligen den här uppfattning om homosexuella inom partiet? Hur många delar Alfssons åsikter? Då och då visar det sig att den tycks vara tämligen utbredd.

Läs också vår stora granskning av Alfssons hat mot islam:

http://interasistmen.se/granskning/stor-granskning-av-thoralf-alfssons/


Stötta vår verksamhet