Dumheter

Riksdagsledamot i attack mot allsvensk fotbollsspelare

Inom vissa yrken tycks det vara så att man inte ska ha någon åsikt. För Sverigedemokraterna har ett av dessa yrken tidigare varit journalister, i alla fall efter att de fick reda på att sju av tio journalister tycker bäst om en rödgrön politik. Nu vill riksdagsledamoten Thoralf Alfsson utöka den listan av yrken så att den även innefattar fotbollsspelare.

På något annat sätt går det faktiskt inte att tolka Alfssons hetsjakt mot Kalmar FFs lagkapten Henrik Rydström. Rydström som öppet stödjer Socialdemokraterna och var första majtalare i Kalmar tidigare i år har fått höra både det ena och det andra från Alfsson. Bland annat har Alfsson skrivit att ”sharialagar är kanske något för Rydström”, att Rydström inte ”förstått det här med demokrati” eftersom han skrivit att det är fel att jämföra islam med nazism, att Rydström är ”pk-indoktrinerad”, insinuerat att Kalmarspelaren fick nytt kontrakt för att han talade på första maj och att Rydström är ”lägre än Glocalnet” för att nämna några av gångerna Alfsson skrivit om Ryström.

Vi på ”Inte rasist, men…” undrar varifrån Alfssons bitterhet kommer från.

Kan det vara så att han är avundsjuk på Rydström för att Kalmarspelaren har ett lag att spela fotboll med, till skillnad från Alfsson och SD?


Stötta vår verksamhet