Granskning

Riksdagsledamot(SD) – backa Ekeroth mot de folkföraktande globalisterna inom juristkåren

Riksdagsledamoten Jeff Ahl, plus en brokig liten skara andra Sverigedemokrater, har nu slutit upp i en kampanj för att visa sitt stöd för Kent Ekeroth under hashtaggen #backakent. Ahl går så långt att han kallar alla ”Sverigevänner” som inte backar Kent mot de ”folkföraktande globalister” inom ”juristkåren” för ”fegisar”.

Ahl går ut hårt i sin statusuppdatering när han menar att Ekeroth borde haft bättre omdöme än att gå ut på ett ställe som vimlar av globalister:

Kent Ekeroth är dömd på förhand av ett genomkorrupt etablissemang. För att tydliggöra så tycker jag inte det var smidigt av Kent att springa runt alkoholpåverkad sent på kvällen i ett område som vimlar av globalister. Däremot är det hans rättighet att göra det, utan att behöva drabbas av våld, nedsättande epitet och annat.

Samtidigt menar Ahl att Ekeroth är en hårt arbetande politiker som gör allt för sitt ”folk”:

Han är en terrier och en av de som arbetar hårdast på riksdagen. Kent är en hedersman som inte sätter sig först i främsta rummet – utan sitt folk. Han har offrat ett bekvämt liv för något större.

Hur exakt Ahl definierar en ”hedersman” är dock oklart, men om det ingår att filma sina partikamrater som skriker hora åt en kvinna och babbe åt en komiker, så är han väl en ”hedersman”.

Ahl går också vidare med att anklaga juristkåren för att vara ”folkföraktande globalister”:

Jag backar Kent nu och ända till slutet av rättsprocessen (alltså även eventuell överklagan). Som vän hela vägen även efter rättsprocessen. Mitt förtroende för att han ska få en rättvis rättegång är dock tyvärr låg. Juristkåren kryllar av folkföraktande globalister.

Vad exakt en ”folkföraktande globalist” är vet vi inte så vi tog hjälp av google, men de 3 första träffarna var alla nazistiska sidor som vi fann vara ovärdiga källor:

Till sist riktar Ahl udden mot sina egna ”svärjevänner”:

Den av er Sverigevänner som inte har backat Kent hela vägen är fegisar. Jag sviker inte en partikamrat och vän bara för att vika mig för lögnmedia eller för att vara ”statsmannamässig” i ögonen på vår korrupta globalistelit som förstör Sverige. Min heder som svensk man är viktigare än krypa som en ryggradslös amöba för att försäkra mig om en plats bland köttrgrytorna.

#backaKent

Så där har ni det, kryper ni för ryggradslösa globalister så är ni amöbor.

Mvh Sveriges kanske nu näst största parti

P.s Tack för stödet!


Stöd gärna vår granskning av SD och vårt kampanjmaskineri!

Bank-giro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

Eller bli månadsgivare på: Patreon.com/irm


Stötta vår verksamhet
  • 849
    Delningar