Granskning

Riksdagsledamot(SD) – invandrare är väldigt våldsbenägna, men det får man väl inte säga

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Thoralf Alfsson har gjort det igen. När vi trodde att SD inte längre kunde förvåna oss så skriver Alfsson ett blogginlägg som än en gång slår oss med häpnad. Och Alfsson nöjer sig inte med att enbart skriva rasistiskt dravel, han visar även prov på ett hyckleri som måste ses som häpnadsväckande även med SD-mått mätt.

Inlägget Alfsson skrivit handlar om en fredlig och partiöverskridande antinazistisk demonstration i Kalmar till minne av kristallnatten. En demonstration där både Vänstern och Folkpartiet deltog.

Alfsson som deltog i demonstrationen för att visa sin avsky för nazi… Hahhahahaha där hade vi er nästan! Nej, nej Alfsson deltog inte i den fredliga demonstration mot nazismen. Däremot var Alfsson där för att fota och dokumentera deltagarna i denna minnesmanifestation för kristallnatten. Eftersom manifestationen anordnades på en offentlig plats så har såklart Alfsson all rätt till att fota – även om det kan tyckas konstigt att han hellre fotar deltagare i en antinazistisk demonstration istället för att delta och visa sin avsky för nazism.

Men, men, men. Det hela blir såklart även extremt hycklande när Alfsson och SD ,så sent som för en vecka sedan, försökte stoppa tidningen Östran från att publicera ett foto på ett SD-möte som Östran blivit inbjudna till av just SD. Alfsson motiverade SD:s försök till att stoppa publiceringen med att man eventuellt kunde identifiera SD-sympatisörer och att de skulle kunna utsättas för hot om bilden publicerades. Alfsson ville däremot inte erkänna att SD:s säkerhetsansvarige hotat Östrans chefredaktör för att stoppa publiceringen.

Hmm… Men det går alltså bra för Alfsson att hänga ut människor i en fredlig demonstration mot nazism. För nazister är mindre våldsbenägna och skulle aldrig hota någon som demonstrerade eller? Hyckleriet har inga som helst gränser.

Alfsson passar även på att spy ur sig en hög med rasistiskt dravel när han ändå är igång:

Jag skulle vilja påstå med min egen erfarenhet att det finns speciellt två grupper som är väldigt våldsbenägna, nämligen invandrare och vänsteranhängare.

[…]

Likaväl marscherar dessa vänsterhycklare på Kalmars gator och skanderar ”inga rasister på våra gator” när deras egna sympatisörer och invandrare uppträder rasistiskt och som antidemokrater. Inser de inte själva hur falskt det rimmar.

Alfsson kommenterar även sitt påstående om våldsbenägna invandrare i kommentarsfältet:

AntiKomunist

Lördag 9 nov 20:29

Hej Thoralf!

Är alla invandrar våldsbänegna? Det finns väll människor från olika länder bland invandrare i Sverige t o m några av dem är med i SD.

Alfsson svarar:

Thoralf A

Lördag 9 nov 21:13

Antikomunist

Jag skriver utifrån mina erfarenheter som Sverigedemokrat och de saker som jag upplevt. Det styrks dessutom av den information jag fått från säkerhetsansvariga inom t.ex riksdagen.

Mer om Alfsson och hans rasistiska utspel:


Stötta vår verksamhet