Bilden nedan är vad man möts av när man går in på SD i Tomelillas hemsida, med rubriken ”Se upp alla flyktingkramare, vi är på gång!”.

Nu undrar vi på Inte rasist, men… om det här är en medveten kupp mot partiledningen eller om Tomelillas företrädare helt enkelt inte har läst igenom det egna partiets politiska program. Där finns nämligen att läsa:

”Riktiga flyktingar som uppfyller de internationella avtal vi undertecknat ska fortsatt ha rätt till skydd i Sverige.”

Å andra sidan har SD i Tomelilla en flik på sin hemsida där det står ”STOPPA ISLAMISERINGEN AV SVERIGE!” där de fyllt ut en hel sida med mer eller mindre rasistisk sörja. På sidan beklagar man sig över att IKEA ”muslimanpassas” eftersom de erbjuder bönemattor till sina besökare, att Malmö högskola har ett bönerum – och därför ”muslimanpassas”, att Ramadan snart kommer ersätta både jul och påsk samt att man borde bygga om Malmös moské till ”häststallar, bilförsäljningshall eller motorfritidsgård för Malmös ungdomar.”. För ett parti som anstränger sig hårt för att tvätta bort sin rasismstämpel så borde Tomelillas hemsida vara ett black om foten.

Å andra sidan finner vi det uppfriskande att i alla fall en del av landets Sverigedemokraterna öppet och ärligt erkänner vad de egentligen är – rasister.