Sverigedemokraterna i Tomelilla skriver om fallet om de boende som tvingas flytta till nya lägenheter i Grums för att kommunen ska göra om ett hyreshus till boende för flyktingförläggning. Givetvis är det en jobbig situation för de som ska flytta, men Tomelilla nämner knappt detta. Inte ett ord om de drabbade. Så vad handlar inlägget om? Jo, hur jobbigt det är med flyktingar.

”När händer detsamma i Tomelilla? Ingen vet. Men med den hastigheten som man nu fyller på Sverige med flyktingar så tvingas vi i Tomelilla förr eller senare att ta emot betydligt fler än de 60-tal som kommunen har avtal med nu, + de som bosatt sig här av eget val.”

För att sedan länka till Kent Ekeroths egna projekt och initiativ – Avpixlat samt den högerextrema sidan Fria Tider. Och för att göra saken än värre lägger SD i Tomelilla upp en ihopklippt bild med ensamkommande flyktingbarn med texten ”De svenska ‘flyktingbarnen’ – var är barnen?” och försöker genom detta ifrågasätta åldern på barnen.

Det är inte första gången SD i Tomelilla visar upp rasistiska tendenser. Tidigare har vi berättat att de varnat för hur bland annat IKEA och Malmö Högskola ”muslimanpassas” och föreslagit att Malmös moské ska byggas om till häststallar.

Som vi tidigare skrivit känns det uppfriskande att det finns personer i SD som öppet visar vad de egentligen är – rasister.