Okategoriserade

SD ♥ Avpixlat?

I det här inlägget tänkte vi belysa symbiosen mellan SD och nätpöbelns högborg Avpixlat samt även föregångaren Politisktinkorrekt.

Många är de gånger som vi hört Sverigedemokrater hyllat Avpixlat som här, här, här, här och här i Avpixlats kommentarsfält. 

Men är det bara ett evigt tjat om hur viktiga dessa sidor är som ett komplement till vanlig media?

Nej självklart inte. Vi hävdar -som Kent själv bekräftar- att dessa sidor är och var styrda av Kent Ekeroth och andra inom SD.

”Kent Ekeroth förnekade all inblandning i mailintrånget, men bekräftade att sajten Avpixlat är ”mitt egna initiativ och projekt”, som lanserats som sajten Politiskt Inkorrekts arvtagare.”

Han upplåter även konto åt Avpixlat, något han även gjorde åt politisktinkorrekt.

”– De bad mig ta hand om donationerna även fortsättningsvis, så det fortsätter jag med, med samma konto. Jag hjälper dem att vara anonyma.”

Märkligast av allt är att det även kommer mail med avsändare [email protected] från Kent Ekeroths IP Adress.

Hur kan vi då hävda att det inte bara är Kent från SD som vart med och drivit dessa megafoner undrar ni?

Jo, Chang Frick från SD och SDU var även skribent på den nu nedlagda jungeltrumman PI som endast vart polisanmält 17 gånger de tre sista åren av dess existens.

För att avrunda detta inlägg så vill jag att ni föreställer er detta. Tänk om Jonas Sjöstedt skulle upplåta konto och skickade mail från Revolutionär fronts hemsida eller Carl Bildt satt på sitt kontor och hjälpte Svenska motståndsrörelsen med pengar och skrev artiklar på patriot.nu.

Förmodligen skulle stridsrubrikerna i media ge upphov till spontana näsblodsattacker.


Stötta vår verksamhet