Granskning

SD Kävlinge sprider nazism, hänger ut barn och skyller miljöproblem på invandrare

Written by Henrik Johansson

Sverigedemokraterna i Kävlinge har i dagarna publicerat ett inlägg på sin officiella hemsida där man påstår att invandrare förstör miljön. Man sprider även nazistiska Realisten och hänger ut barn med sitt twitterkonto. När vi når SD Kävlinges talesperson Erik Nordmark för att ställa frågor händer något besynnerligt. Nordmark vill först veta vad jag heter och vem jag skriver för, men han vill även veta var jag bor. En uppgift som är helt irrelevant i sammanhanget. Jag frågar Nordmark varför han vill veta min adress varpå Nordmark surnar till och börjar prata om ”öppna kort”. Jag förklarar då lugnt och sansat för Nordmark att min hemadress inte är relevant, men då slänger han snabbt på luren.

Jag försöker också prata med både ordförande Jana Lund och kommunfullmäktigeledamoten Martin Nordqvist. Båda nekar till att man spridit nazism och hängt ut barn med SD Kävlinges officiella twitterkonto detta trots att jag förklarar att jag har uttalandena framför mig.

Med det klargjort så kan vi bara hoppas att någon annan journalist kan slå en pling till SD Kävlinge eller SD:s partiledning och kollar om dessa uttalanden är enligt SD:s riktlinjer:

Folk som i sina hemländer brukade lämna ett minimalt miljöavtryck blir i Europa plötsligt rena miljöskurkarna då deras konsumtionsförmåga i ett slag mångdubblas.

Slutsatsen att invandringen ökar utsläppen går inte att komma ifrån. Detta borde påpekas varje gång massinvandringen försvaras med hänvisning till att ”vi behöver den för fortsatt tillväxt”.

Kanske kan de som omöjligt ser ett värde i bevarandet av kulturella/etniska sammanhang, en lägre brottslighet, minskad segregation, ett lättare skattetryck, en bättre skola och kortare köer till vården i alla fall se ett värde i bevarandet av miljön?

Där ser ni SD har en miljöpolitik. Ut med invandrarna, simple as that, tydligen.

Skärmdumpar från SD Kävlinges twitterkonto. Notera att man sprider Avpixlats artikel där man hänger ut fem stycken 16åriga tjejer vilket resulterade att tjejerna hotades med våldtäkt. SD Kävlinge är inte de enda SD-politikerna som spred kontaktuppgifterna till tjejerna. Mer om det här:

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 18
    Delningar